On Premise

Tweedehands Microsoft Licenties

Hybride Oplossingen

Slimme Microsoft licentie scenario's

100% Cloud Solutions

Volledige Microsoft CSP oplossingen

Hybride is de toekomst

Het mag duidelijk zijn: cloud en on-premise hebben beiden hun voor- en nadelen. Om van beide oplossingen de voordelen optimaal te kunnen benutten, pleit License Partners ook voor hybride oplossingen.

Hoe wij u helpen uw hybride infrastructuur te ontwikkelen

License Partners heeft de mensen, de ervaring en de juiste leveranciers/partners om uw hybride infrastructuur-transformatie snel, eenvoudig en winstgevend te maken. De juiste mix van public cloud, private cloud en on-premise is uniek. Start uw hybride infrastructuur met de juiste informatie en ontdek een reeks efficiëntieverbeteringen en kostenbesparingen.

De cloud biedt organisaties flexibiliteit, functionaliteit en mogelijkheden die met on-premise licenties niet altijd beschikbaar zijn. Om gebruik te kunnen maken van de voordelen van de cloud en de kostenbesparing van tweedehands licenties, is een hybride oplossing perfect. Wij ontwikkelen met onze klanten maatwerk licentiescenario’s. Er zijn applicaties die prima in de cloud te draaien zijn, zonder dat u de controle uit handen geeft. U kan bijvoorbeeld prima een combinatie maken van een Office 365-oplossing in de cloud met een on-premise Exchange-server voor de uitwisseling van gegevens. Voor de on-premise-oplossing kunt u dan gebruikte software licenties aanschaffen om geen forse investeringen te hoeven doen in dure nieuwe licenties. Bovendien kunnen de eventueel overtallig geworden oude licenties weer worden verkocht, waardoor het mes aan twee kanten snijdt. Soms zijn besparingen tot wel 70 procent mogelijk. Hybride is absoluut de toekomst.”