Een gedreven team met expertise

License Partners B.V. is, sinds 2011, de toonaangevende partij in de Benelux die volledig gespecialiseerd is in de overdracht van gebruikte Microsoft® licenties (Open Licenties (OLP) cq Volume Licenties. License Partners levert vrijwel alle Microsoft volume licenties uit voorraad. Van Office 2007 tot Office 2019 en van Windows Server 2008R2 Standard tot Windows Server 2019 Datacenter.

Sinds haar oprichting heeft License Partners een exponentiële groei doorgemaakt en levert inmiddels tweedehands Microsoft licenties aan een verscheidenheid aan organisaties variërend van multinationals tot overheidsinstanties en van MKB tot zorginstellingen. (zie Referenties)

License Partners bevat een ervaren management team, met zeer ruime ervaring in de softwarebranche, dat zichzelf ten doel heeft gesteld de mogelijkheden, flexibiliteit én de enorme besparingen van tweedehands Microsoft licenties onder de aandacht te brengen bij andere organisaties.

License Partners werkt als partner samen met juridisch adviesbureau ICTRecht dat toonaangevend is op het gebied van juridische ICT-vraagstukken. U kunt hier altijd terecht voor een second-opinion. Daarnaast is License Partners lid van het ICT Waarborgfonds en ICT Nederland.

Alle in- en verkoopoverdrachten worden volledig in overeenstemming met de daarvoor geldende Europese richtlijnen uitgevoerd (zie FAQs). Door dit laatste bent u, gegarandeerd, altijd de rechtmatige eigenaar van de bij License Partners aangeschafte Microsoft licenties.

License Partners richt zich hoofdzakelijk op de Benelux en helpt organisaties met het beslissings- en verwervingstraject van tweedehands Microsoft licenties. Of het nu gaat om een non-compliance issue, om kosten te besparen of beide, License Partners helpt en ontzorgt u volledig. U heeft absolute zekerheid dat een aanbod door License Partners ook geleverd wordt.

Naast de verkoop van tweedehands licenties is de inkoop van evenredig belang. Gaat uw organisatie reorganiseren of wordt er gekozen voor een Cloudoplossing en blijven er ‘on premise’ licenties over, dan horen wij dat graag. Wij adviseren u graag over de hybride licentie mogelijkheden.

Besparen

Al onze licenties zijn 100% audit-proof. Kortom, u kunt met ons zorgeloos besparen en het horen van één van onze referenties.

Advies

Tweedehands Microsoft licenties mogen zonder meer worden overgedragen zolang wordt voldaan aan de wettelijke regels.

Zekerheid

Onze gebruikte licenties zijn meestal direct uit voorraad leverbaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hybride en Cloud

Wij bieden u tevens alle Cloud oplossingen eventueel in combinatie met gebruikte on-premise licenties.