Vragen? Bel ons: +31 (0)36-5385709 License Partners ICT Waarborg License Partners Microsoft

Nieuws & Blog

Politie & Defensie kiezen gebruikte Microsoft licenties

Nieuws & Blog

Het Ministerie van Defensie in Nederland en Politiezone Druivenstreek in België hebben met een weloverwogen oordeel gekozen om gebruikte Microsoft licenties via ons aan te schaffen. Een grote eer uiteraard en een stap verder in het volwassen worden van de handel in tweedehands Microsoft licenties.  De beslissing van deze overheidsinstanties genereerde direct een besparing van meer dan 50% in verhouding tot de aanschaf van de nieuwste licenties.

Het feit dat nu ook onze wetshandhavers en landverdedigers gebruikte licenties inzetten voor is een duidelijk teken dat gebruikte softwarelicenties eindelijk worden geaccepteerd als een normale commodity. Steeds meer ondernemingen en overheidsinstellingen bekijken de mogelijkheden die gebruikte software kan bieden voordat ze een aankoopbeslissing nemen.

En voor een goede reden! Een gebruikte softwarelicentie heeft geen tekenen van slijtage en kost aanzienlijk minder dan nieuwe licenties en updates gaan gewoon door. Waarom meer betalen? Dit is een zaak van economisch gezond verstand.

De politiekorps en het Ministerie van Defensie zijn niet de enige overheidsinstanties die inmiddels hebben gekozen voor de aankoop van gebruikte Microsoft licenties. Vele Gemeenten, Zorginstellingen , Veiliheidsregio en Jeugdzorg behoren inmiddels tot onze gewaardeerde klanten. (zie onze referenties ).  Bent u onze volgende klant?