Vragen? Bel ons: +31 (0)36-5385709 License Partners ICT Waarborg License Partners Microsoft

Nieuws & Blog

Work at Home Licenties / Home Use Program

Nieuws & Blog

Regelmatig ontvangen wij aanvragen voor Work at Home licenties voor Microsoft Office van potentiele klanten. Dit soort licenties zijn tweedehands niet te leveren. Dus wilt u een tekort in Office licenties oplossen dan gaat dat bij Microsoft sowieso niet meer met Work at Home licenties maar ook op de tweedehands markt komt u daar niet mee uit. Er rest u dan niets om voor de thuisgebruiker een extra Office licentie aan te schaffen. Dat kan natuurlijk wel als gebruikte licentie.

Overweegt u in verband met thuisgebruik van Office nieuwe licenties te kopen met roaming rights dan kunt u ook overwegen 2 licenties MS Office te kopen maar dan gebruikt. Dit is meestal voordeliger dan één nieuwe licentie met Software Assurance. Dat laatste heeft u nodig voor recht op roaming rights.

Microsoft kent voor haar Enterprise Agreement klanten nog wel het Home Use Program (HUP). Het Home Use Program is een Software Assurance-voordeel dat bedoeld is voor Microsoft Volume Licensing-klanten met een actieve Software Assurance-dekking op hun Office-toepassingen. Werknemers die de gedekte licenties op het werk gebruiken, komen in aanmerking voor de aanschaf van deze Office-toepassingen voor gebruik op een thuis-pc gedurende hun dienstverband. Deze tijdelijke licentie verloopt tegelijk met de Software Assurance-dekking van de werkgever of op het moment dat het dienstverband van de gedekte klant wordt beëindigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *