Eén Agent

Eén Agent

Eén agent, één beheerinterface en één licentie: hiermee beschermen wij jouw hele omgeving

Veilig & Compliant

Veilig & Compliant

Voorkom dat ransomware aanvallen en versleutelen uw waardevolle gegevens

Voorkom downtime

Voorkom downtime

gegevensverlies en beveiligingsinbreuken tegen lagere kosten.

Backup elke Workload

Backup elke Workload

herstel naar elke omgeving

Cloud Backup & Disaster Recovery

Met één agent, één beheerinterface en één licentie, wordt de complexiteit en risico’s van niet-geïntegreerde oplossingen weggenomen.   Wij bieden de enige oplossing die native cybersecurity, gegevensbescherming en beheer integreert om end-points, systemen en gegevens te beschermen. 

Hoe geweldig elke individuele oplossing ook is, een lappendeken van hulpprogramma’s voor systeem- en eindpuntbeveiliging zorgt voor hiaten in uw verdediging. Wij bieden een uniforme aanpak die deze hiaten elimineert. 

5 samenwerkende oplossingen:

 1. Cyber Protect Cloud
  Bevat backup en
  protect (antivirus en malware) in één. 
  Hybride cloud backup-as-a-service-oplossing voor gegevensbescherming en herstel.
  AI-gestuurde integratie van gegevensbescherming en cyberbeveiliging 
 2. Cyber Disaster Recovery Cloud
  Kant-en-klare disaster recovery-services voor virtuele en fysieke workloads 
 3. Cyber Files Cloud
  Bestanden synchroniseren en delen met compromisloze beveiliging en flexibele opslag 
 4. Cyber Notary Cloud
  Door blockchain aangedreven data-notarisatie en e-handtekeningoplossing 
 5. Cyber Infrastructure
  Kostenefficiënte multifunctionele infrastructuur voor software gedefinieerde rekenkracht, netwerk en opslag 

Acronis DashboardWerk efficiënter aan alle gegevens beschermings- en beheertaken via het centrale multi-tenant portaal. Voer uw eigen back-upherstel uit via het webportaal.  

Geïnstalleerd met één agent en beheerd via één console, zorgt het gecentraliseerde beheer van onze Cyber ​​Protect Cloud ervoor dat wij jou volledig kunnen beschermen zonder met meerdere oplossingen te moeten jongleren. Een enkel venster biedt de zichtbaarheid en controle die nodig zijn om uitgebreide cyberbeveiliging te bieden . 

Van het maken van lokale en cloudgebaseerde back-ups tot het stoppen van zero-day malwareaanvallen met geavanceerde op AI gebaseerde antimalware- en antivirusbescherming die VB100-gecertificeerd zijn. 

Voorkom downtime & Gegevensverlies

en beveiligingsinbreuken tegen lagere kosten.

Wij bieden u de enige oplossing die native cybersecurity, gegevensbescherming en beheer integreert om endpoints, systemen en gegevens te beschermen. Onze Integratie en automatisering bieden ongeëvenaarde bescherming – verhogen de productiviteit en verlagen de TCO.  

De traditionele kluwen van eindpuntbeschermingsproducten mist integratie en vereist veel meer tijd voor: 

 • Beheer 
 • Onderhouden van licenties 
 • Installeren van updates en patches 
 • Verifiëren van compatibiliteit na updates 
 • Beheren van meerdere beleidsregels met behulp van verschillende gebruikersinterfaces

Wij bieden u één agent, één beheerinterface en één licentie, waardoor de complexiteit en risico’s van niet-geïntegreerde oplossingen worden weggenomen.  

Acronis Active ProtectionVoorkom ransomware aanvallen en versleutel waardevolle gegevens, systemen en back-ups met onze Active Protection oplossing. Scan client machines op kwetsbaarheden, exploits en cryptomining-malware.  

Bescherm uw back-ups met 2048-bits SSL-beheerkanaalversleuteling, in-transit en in rust AES 256-versleuteling en Tier-IV-ontworpen, SSAE-16-gecertificeerde Acronis-datacenters om aan de regelgeving te voldoen. 

acronis any backup workloadVolledige back-up en herstelimage- en bestandsniveau workloads  beveiliging op meer dan 20 platforms – met bijna nul RPO’s en RTOs dat is wat wij jou kunnen leveren met onze oplossing. Geen aanéén geknoop van oplossingen om voor elke vendor of apparaat een oplossing te hebben.  

Physical: Windows Server, Linux
Virtual: VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer, Linux KVM, Oracle VM Server.
Cloud: Microsoft 365 / Azure, Google Workspace, Amazon EC2
Applications: Microsoft ExchangeSharePointSQL Server, Oracle Database
Endpoints: Windows PC en Mac.
Mobile: iPhone, iPad en Android

Volledige back-up

Cyber ​​Backup Cloud biedt alle back-up- en herstelfuncties die u nodig hebt in één compleet pakket. Dat omvat back-up van uw bestanden en mappen, back-ups van volledige afbeeldingen, klonen van schijven en ondersteuning voor netwerkshares en netwerkopslag. 

Flexibele implementatie opties

Beslis of u wilt implementeren in een door Acronis gehost datacenter, in een hybride model (gehoste en cloudopslag) of volledig in een private-cloud. U kiest waar uw gegevens worden opgeslagen met de mogelijkheid om Acronis, Google Cloud en Microsoft Azure datacenters over de hele wereld te gebruiken.

Microsoft 365 bescherming

Bescherm uw gegevens van uw Microsoft 365 omgeving met Acronis Cyber ​​Backup Cloud. Het biedt u volledige bescherming met granulair herstel, point-in-time en cross-tenant-herstel. Profiteer van de mogelijkheid om uw inhoud in back-ups te bekijken en te zoeken, cloud-naar-cloud-back-up te gebruiken voor Office 365, SharePoint Online, Exchange Online, Teams en Onedrive for Business to Azure, of andere gegevensopslag. 

Heeft u Microsoft licenties over na een implementatie van Microsoft Cloud. License Partners neemt dan graag uw overtollige on-premise Microsoft licenties van u over. Wij bieden ook CSP of verkoop voordelen bij een inruil van on-premise naar de Microsoft cloud.

Additionele features

Uitgebreide bescherming en opslag

Bied volledige bescherming voor meer dan 20 populaire platforms en workloads en maak back-ups naar de Acronis Cloud, Google Cloud of Microsoft Azure, uw eigen cloudopslag of lokale netwerkopslag. 

Bescherm elke werklast van uw organisatie

Fysieke en virtuele machines (Windows en Linux), virtualisatieplatforms (VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, Oracle x86 VM Server, Linux KVM, Citrix XenServer en Red Hat Virtualization) en een reeks toepassingen (Microsoft Exchange, Active Directory, SharePoint en SQL Server) 

Beheer en monitoring

Gebruik vooraf geconfigureerde dashboards voor inzicht in de servicestatus, beschikbaarheid en prestaties en een vooraf geïntegreerde Prometheus-engine om systemen gemakkelijk te beheren en te bewaken met behulp van ingebouwde monitoringtools. 

Monitoring van de uitvoering

Krijg volledig inzicht in de organisatie en uitvoering van noodherstel met gedetailleerde realtime weergave en uitvoeringsgeschiedenis van runbook-uitvoering. 

Een Complete disaster recovery oplossing

Acronis Cyber ​​Disaster Recovery Cloud biedt een compleet pakket aan tools en services voor snelle en efficiente disaster recovery.

RPO's en RTO's van minder dan 15 minute

Krijg zowel Recovery Point Objective (RPO) als Recovery Time Objective (RTO) in minder dan 15 minuten met de beste in zijn klasse voor productie- en testfailover-snelheid en flexibel back-upfrequentiebeleid. 

Runbook-orkestratie en testen

Gebruik de runbook-editor met drag & drop om groepen computers en reeksen te definiëren en belangrijke scenario’s voor noodherstel te automatiseren. Dit zorgt ervoor dat de systemen van uw klanten correct worden hersteld om de onderlinge afhankelijkheden tussen applicaties aan te pakken. Voer uw runbooks in testmodus uit via de webconsole om de integriteit van uw noodherstelplannen te verifiëren, zonder onderbrekingen.

Veilig en compliant

Voldoe aan de vereisten van uw organisatie op het gebied van compliance, datasoevereiniteit en prestatie met 11 datacenterlocaties, waaronder Microsoft Azure en Google Cloud-locaties. Verbeter de naleving van regelgeving en garandeer de authenticiteit van object opslaggegevens met blockchain-technologie. 

Wilt u advies voor het uitbreiden van uw onlineomgeving of staat u op het punt om een tenant aan te maken? Neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen dat u binnen korte tijd live bent. U kunt contact opnemen via CSP@Licensepartners.nl en onze Cloud experts zijn u graag van dienst.