Second Opinion, een helder licentieadvies

Softwarelicenties vormen een belangrijk onderdeel van de IT-strategie en -functie. Een efficiënt beheerde software-portefeuille kan van grote invloed zijn op uw bedrijfsprestaties en op uw winstcijfers.

Licentiestructuren voor Microsoft software kan complex zijn gezien de vele Microsoft producten en de verschillende licentie opties. De veelheid van regels en voorschriften maken het essentieel om goed advies en ondersteuning te hebben als het gaat om het licentiëren van uw Microsoftsoftware.

Hoe kan License Partners uw helpen?

Wij helpen onze klanten hun investering in Microsoft optimaal te benutten met een reeks services die zijn afgestemd op hun zakelijke behoeften. Als toonaangevende leverancier van gebruikte Microsoft softwarelicenties en Microsoft CSP aanbieder kunnen wij klanten adviseren over de beste manier om hun Microsoft software te licentiëren en beheren. Wij stemmen passende scenario’s af met de correcte licenties, editie- en versiebehoefte van uw organisatie.

License Partners ondersteunt u met:
• Identificeren van de meest geschikte versie en editie van de software om aan de behoeften en doelstellingen van uw organisatie te voldoen
• Adviseren over de meest kosteneffectieve en flexibele manieren voor uw Microsoft software behoeften