Uw oude licenties zijn een verborgen schat

Veel organisaties beschikken over een verborgen schat; overtollige Microsoft licenties. Graag beoordelen wij hoe groot uw verborgen kapitaal is. Wij bekijken samen met u welke licenties in aanmerking komen voor verkoop. Uiteraard behandelen wij uw mogelijke aanbod van gebruikte licenties met de grootste vertrouwelijkheid. Wanneer u prijs stelt op een non-disclosure overeenkomst kan dat zeker.

  • U reorganiseert
    Uw bedrijf gaat reorganiseren. Het aantal werkplekken is gekrompen en daarmee is het aantal gebruikers van bijvoorbeeld Microsoft Office ook afgenomen. Dit betekent dat u overbodige Microsoft licenties heeft die niet meer zullen worden gebruikt. Dit kunnen ook licenties zijn van een overbodige Exchange server, een SQL server, User en/of Device CAL’s etc.
  • U gaat naar de Cloud
    Bent u overgegaan naar een cloudplatform en heeft u nu Microsoft licenties over, dan komen wij graag met u in gesprek om te beoordelen of deze licenties nog een waarde vertegenwoordigen. Ook interessant voor ICT partijen die hun klanten over willen brengen naar de cloud en op deze manier de investering kunnen drukken door de licenties die daarna overblijven te verkopen aan ons.
  • U bent curator bij faillissement
    Een bedrijf heeft faillissement aangevraagd en de waarde van de boedel, voorraden en inventaris worden per opbod verkocht om zo de eventuele vorderingen te kunnen compenseren. Als curator heeft u de beschikking over, of in ieder geval het recht van toegang tot alle Microsoft licenties binnen de failliete organisatie. Vaak wordt daar niets mee gedaan. Zonde!