Wij hebben de afgelopen jaren diverse malen grotere aantallen gebruikte Microsoft Licenties, variërend van Servers, Cal’s en Office licenties, aangeschaft via License Partners. Aankoop, afhandeling en levering is altijd prima verzorgd en de besparing voor onze organisatie is substantieel.

Peter Middel

Peter Middel

IT Architect - CRH Groep | BMN Bouwmaterialen

Wij hebben al meerdere van onze klanten de voordelen van gebruikte Microsoft licenties kunnen bieden via License Partners. Zowel de laatste- als eerdere versies werden snel en correct geleverd. Zo hebben wij toch de projecten kunnen realiseren die anders te kostbaar werden en onze klanten geholpen de gewenste vernieuwingen door te voeren.

Henk Nachtegaal

Henk Nachtegaal

Directeur - Effect ICT

OLVG ziekenhuisArne Hermann ziet het als zijn taak om het IT-budget goed te bewaken. Hij vroeg aan drie partijen of er ook andere, voordeliger scenario’s denkbaar zijn. Eén van hen sprong er direct uit: License Partners. “Dat komt door hun proactieve houding”, zegt Hermann. “Ze wachten niet af maar komen direct zelf met ideeën.”

Mede dankzij de ondersteuning van License Partners beschikt het OLVG nu over een pasklaar ‘groeiplan’, zoals Hermann het noemt. “We hebben samen een strategie uitgestippeld die ons zo voordelig mogelijk naar de cloud brengt.” Een ander pluspunt van de samenwerking dat Hermann benoemt, is dat License Partners ‘behoeftegedreven’ werkt en niet zozeer salesgedreven.

Lees het hele interview hier

Arne Hermann

Arne Hermann

Inkoper - OLVG

Onze ervaring met License Partners is erg goed. De service is zeer professioneel en heeft een geruststellend niveau van expertise in wat een moeras van licentievoorschriften blijkt te zijn. License Partners heeft ons nooit in de steek gelaten met wat de levering betreft en heeft ons letterlijk duizenden Euro’s bespaard.

Benjamin de Jong

Benjamin de Jong

Directeur - Van Kooten Tuin en Buitenleven

Op basis van een wel overwogen Business case , met als meest realistische uitgangspunt 5 jr met cliënt licenties en 3 jr met server licenties te doen is een besparing mogelijk van minimaal 35-40%. Als we voor 5 jr gaan kan het voordeel oplopen tot wel 70%.

Gerard van Dien

Gerard van Dien

ICT Manager Xindao BV

Wij zochten een goede adviseur en leverancier die ons ging ondersteunen bij de complexe vraagstukken van Microsoft licentiëring.  Tijdens de licentie vraagstukken rondom licentiëring vonden wij de best passende oplossing voor Vos Logistics, die onze zorg ook weg nam en waardoor wij hebben besloten het traject verder met hen af te handelen.  Ze hebben voor ons werkelijk alternatieve hybride licentiescenario’s ontworpen en naast de levering van nieuwe-  en tweedehands licenties heeft License Partners ons uitstekend geholpen bij de juiste keuze voor Office 365 en de implementatie hiervan.

Bob Mulders

Bob Mulders

ICT Manager Infra - Vos Logistics