Volledig Cloudbeheer

Volledig Cloudbeheer

Alles onder één dak.

Complete Verbruiksanalyse

Complete Verbruiksanalyse

Ieder moment inzicht in exact verbruik én gebruik

Admin 365 integratie

Admin 365 integratie

Volledig gekoppeld aan uw Admin 365

Op- en Afschalen

Op- en Afschalen

Op ieder moment Op- & Afschalen van abonnementen

CloudPerfect, volledig beheer over al uw Cloud abonnementen

CloudPerfect is perfect Cloud-beheer in al zijn facetten.
Een overzichtelijk portaal waarin alles is samengevoegd om optimaal beheer van uw Cloud abonnementen te waarborgen.  Naast alle Cloud licenties van Microsoft biedt CloudPerfect ook de mogelijkheid om direct van meer dan 18 verschillende vendoren zoals;  Veeam, Acronis, Zoom, BitDefender, WebRoot etc.  abonnementen af te sluiten maar ook weer eenvoudig af te schalen. De eerste besparing is daarmee een feit want er kan per minuut geanticipeerd worden op het daadwerkelijk verbruik en gebruik van de abonnementen.

Waarom CloudPerfect ?

 • Alles in onder een dak
  Bestel snel clouddiensten van toonaangevende softwareleveranciers via een intuïtieve bestelwijze. 
 • Eén maandelijkse factuur voor al uw producten
  Ontvang elke maand een gemakkelijk te lezen factuur met visuele rapporten over uw inkomsten en marge van maand tot maand. 
 • Onmiddellijke levering van bestellingen
  Onze automatiseringen via vendor API-integraties bieden de snelste provisioning in de sector: binnen enkele seconden na bestelling. En het beste van dit alles? Het standaardplan zelf is gratis beschikbaar. 
 • Extra inzichten door geavanceerde dashboard tooling
  Met ‘multitenant’-weergaven krijgt u inzicht in beveiligingsgevaren over al uw ‘tenants’ en kunt u inefficiënties met betrekking tot aangeschafte licenties achterhalen en oplossen. 
 • Proces-optimalisaties
  Onze vereenvoudigde Microsoft onboarding proces kan een besparing opleveren van meer dan een half uur!  
 • Toegevoegde inzichten door Cloudperfect assessment tooling
  Bied waardevolle inzichten aan klanten en prospects door hun Microsoft-omgeving te scannen en te beoordelen. Genereer vervolgens automatisch een voorstel op maat. 

Gedelegeerde toegang van Microsoft

Met de CloudPerfect Platform kunt u integreren met Microsoft 365, zodat u extra beheertaken kunt uitvoeren in één portaal. U kunt bijvoorbeeld licenties toewijzen aan gebruikers – of, als u een Cloudperfect Pro-abonnee bent, heeft u toegang tot nog meer geavanceerde tools voor beheer en rapportages.   

Om dit allemaal te doen en rapporten op te halen, hebben we toestemming op bedrijfsniveau nodig. In het verleden gebeurde dit handmatig. Ons nieuwe platform maakt deze ervaring naadloos, zodat u alles in één keer kunt selecteren.   

Het is ook belangrijk op te merken dat Cloudperfect een model van toegang met bevoegdheden volgt. Dit betekent dat we alleen toestemming vragen om noodzakelijke gegevens te lezen en te schrijven, zodat u taken kunt beheren.    

Nadat de gegevens zijn opgehaald, kunt u beheertaken uitvoeren, zoals het toewijzen van licenties aan gebruikers binnen CloudPerfect. 

Heldere customer inzichten 

De CloudPerfect biedt widgets die naar wens in het dashboard ingezet kunnen worden en zo ook customeromgeving die informatie over het verbruik, gebruik en kosten bieden. Je kunt zien hoeveel softwarewijzigingen er elke maand zijn en dat kan op zijn beurt enkele ideeën geven over hoe de strategieën aangepast kunnen worden.
Met deze widgets kan ook bijgehouden worden welke software actief en inactief zijn. Maar vergeet niet om altijd de inactieve te verwijderen, zodat ze de gegevens niet scheeftrekken. De widgets zijn helemaal naar wens op maat in te regelen om zo de beste overzichten te geven en zelfs het gebruik van Microsoft-licenties zodat direct kan worden bespaard op de maandelijkse kosten.

 

Het CloudPerfect platform biedt Enterprise SSO met Azure AD 

CloudPerfect

Verbind de Azure Active Directory-omgeving met onze CloudPerfect Platform voor federatieve eenmalige aanmelding. Dit betekent dat je de Microsoft-identiteit kunt gebruiken om het CloudPerfect Platform te authentiseren. Het is niet nodig om twee sets inloggegevens en een afzonderlijk multifactor-authenticatietoken (MFA) te bewaren. Als je de CloudPerfect Platform-app gebruikt, word je automatisch doorgestuurd om jouw Microsoft-inloggegevens te verifiëren nadat de configuratie is voltooid.