Pay-as-you-Go

Pay-as-you-Go

Eenvoudig licentiemodel met één licentietype en het hoogste beschermingsniveau vanaf het begin

One Click Beveiliging

One Click beveiliging

Microsoft 365 cloud beveiliging is met één klik ingesteld

Zelflerend & AI

Zelflerend & AI

Blijft zichzelf verbeteren. Artifical Intelligence om onbekende, gerichte aanvallen te detecteren

Innovatieve bescherming

Innovatieve bescherming

Beschermen tegen externe maar ook interne aanvallen.

Email beveiliging 365

De cijfers liegen er niet om; 91% van de cyberaanvallen begint bij email. Daarom is het sowieso verstandig om te onderzoeken welke emailbedreigingen zich in jouw Microsoft 365 omgeving bevinden.Onze Email beveiliging voor Microsoft 365 blokkeert geavanceerde aanvallen vanaf de eerste e-mail dankzij machine learning-modellen door realtime gedragsanalyses uitvoeren van de volledige e-mail, inclusief eventuele URL’s en bijlagen. Door gebruik van gegevens uit meer dan 1 miljard mailboxen, stopt onze op AI gebaseerde Email beveiliging bedreigingen vóór, tijdens en zelfs na aanvallen.  

Terwijl andere oplossingen meerdere producten aanbieden (bijv. Archivering, back-up, codering, eindpuntbeveiliging, firewall, enz.), bieden wij met onze partner VadeSecure100% de beste voorspellende emailverdedigingsoplossing. 

Voordelen

 • Directe implementatie – Met enkele klikken direct aan de slag, zonder het gedoe van het wijzigen van de MX-records voor jouw omgeving. 
 • Native User Experience – Blijven werken in Microsoft 365, zonder dat een aparte quarantaine of dagelijkse samenvatting nodig is. 
 • Bescherming tegen insider-bedreigingen – Scan ook jouw interne e-mailverkeer voor bescherming tegen aanvallen van binnenuit afkomstig van gecompromitteerde M365-accounts. 
 • Schaalbaarheid en beveiliging – Gehost op Microsoft Azure, profiteert jij van de schaalbaarheid en extra beveiligingsmogelijkheden van het cloud platform. 
 • AVG-compliant – Analyseer de e-mail meta gegevens van jouw omgeving en sla ze opop een van de vier wereldwijde locaties. 

email security licenseEén licentietype en het hoogste beschermingsniveau vanaf het begin, met maandelijkse facturering aangepast aan jouw Microsoft 365-omgeving en gebruik. 

Door ons automatiseringsplatform maken wij het mogelijk om met onze oplossing zonder voorafgaande investeringen of vastgestelde vereisten de beste mail beveiliging te biedenBetaal alleen voor wat gebruikt wordt. Het afrekenmodel is te vergelijken met Microsoft 365 CSP.  Wanneer je de beveiliging uitzet stopt ook direct de betaling, wij hanteren geen jaarlijkse, 3-jaarlijkse of 5-jaarlijkse verplichtingen zoals andere vendoren wel doen. Hoe succesvoller jij bent, hoe succesvoller wij zijn. Zo simpel is het!  

 • Opties voor meerdere valuta’s, belastingregels en betalingen 
 • Betaal alleen voor daadwerkelijk gebruikt
 • Geen investeringen vooraf, geen opstartkosten 
 • Volledig inzicht in gebruik en uitgaven 

Zelflerend AI

Deze oplossing blijft zichzelf altijd verbeteren

email security reportKunstmatige intelligentie om onbekende, gerichte aanvallen te detecteren.  

Onze mailbeveiliging voor Office 365 blokkeert aanvallen vanaf de eerste e-mail dankzij machine learning-modellen die realtime presteren met gedragsanalyse van de volledige e-mail, inclusief eventuele URL’s en bijlagen. Deze e-mailbeveiliging maakt gebruik van gegevens van 600 miljoen beveiligde mailboxen wereldwijd om deze modellen continu te verfijnen en een hoge precisie te garanderen.  

 • Time-of-Click Anti-Phishing  De beveiliging analyseert de URL en pagina in realtime en volgt eventuele omleidingen om te bepalen of het frauduleus is. 
 • Herstel van phishing – De beveiliging breidt de realtime phishingdetectie uit met herstel van bedreigingen na aflevering. 
 • Op gedrag gebaseerde anti-malware – Verder gaan dan het scannen van bijlagen, de machine learning oplossingen voeren een uitgebreide analyse uit van de oorsprong, inhoud en context van e-mails en bijlagen. 

Microsoft 365 cloud Email beveiliging is met één klik ingesteld. 

Directe implementatie, native integratie met Microsoft 365 en met een uitgebreide training. Dat zorgt ervoor dat onze mailbeveiligingsoplossing voor Microsoft 365 eenvoudig te implementeren en te onderhouden is, zelfs voor relatief niet-technische personen.   

Hoe doen wij dit? Vanwege de native API-integratie met Microsoft 365 is onze Email beveiliging voor Microsoft 365 eenvoudig te implementeren (geen MX-wijzigingen), gebruiksvriendelijk (geen externe quarantaine), meerder niveaus met EOP en onze oplossing is onzichtbaar voor binnendringers. 

Innovatieve Bescherming

Beschermen tegen externe- en interne aanvallen.

anti spear fishingJouw organisatie en collega’s   hebben toegang tot de gegevens en informatie van de organisatie en om die reden is het beheersen van bedreigingen van binnenuit ontzettend belangrijk.

Bedreigingen van binnenuit worden vaak over het hoofd gezien. Maar hoe deze handelingen te identificeren en hoe te beschermen tegen deze dreiging?

Wij bieden een e-mailbescherming die verder gaat dan het tegenhouden van gevaren die van buitenaf komen, onze oplossing scant ook de interne e-mail en bied bescherming tegen aanvallen van binnenuit.  

In tegenstelling tot de verdediging van vingerafdrukken en reputatie, maakt Vade’s voorspellende benadering gebruik van gedragsanalyse van de oorsprong, inhoud en context van de e-mail om onbekende bedreigingen te identificeren.  

Banner-gebaseerde anti-spear phishing  De beveiliging bouwt een anoniem profiel en dat stelt normale communicatiepatronen vast voor elk van jouw medewerkers. 

Waarom deze addionele AI e-mailbeveiliging?

Waarom deze addionele AI e-mailbeveiliging?

Waarom onze AI e-mailbeveiliging terwijl Microsoft haar eigen e-mailbeveiliging geïntegreerd heeft? 

Hoewel Microsoft 365 is uitgerust met de geïntegreerde Exchange Online Protection (EOP), is het bekend dat er problemen zijn met het detecteren van geavanceerde e-mailaanvallen.  De Microsoft Exchange Online Protection resultaten komen daarom ook in belangrijkste categorieën slecht naar voren.  

 Beschermingsgraad:  -15% – Detectiepercentage: 55%  – Totale nauwkeurigheidsgraad:  8% 

 Om phishing e-mails en e-mails met malware te identificeren, zoekt Exchange Online Protection naar identificeerbare kenmerken die overeenkomen met eerder gedetecteerde bedreigingen.  

 1. IP adressen: waarvan bekend is dat ze spam of phishing-e-mails versturen.  
 2. Domeinenwaarvan bekend is dat ze kwaadaardige websites of webpagina’s hosten.  
 3. Bijlagenmet bekende malware/ ransomware code  

Om spear phishing te identificeren scant Exchange Online Protection op exacte domein spoofing – een replica e-mailadres van een legitiem bedrijf. Exchange Online Protection is echter niet effectief in het herkennen van andere vormen van e-mail spoofing in spear phishing e-mails:  

E-mailadressen van een naburig domein, d.w.z. adressen die dicht bij legitieme adressen liggen, maar niet identiek zijn: microsoft.com.company
Misbruik van de getoonde naam; een techniek die bestaat uit het weergeven van het gebuikte e-mailadres in plaats van de naam van de afzender.  

Hoe beschermt dit Microsoft 365 nog beter?

Hoe beschermt dit Microsoft 365 nog beter?

Dus hoe beschermen wij de Microsoft 365 en e-mailomgeving beter?

Om jouw Microsoft 365 omgeving te beschermen is extra e-mailbeveiliging nodig. Deze oplossing moet worden geïntegreerd met EOP om een extra veiligheidsniveau toe te voegen aan jouw omgeving dit ter compensatie van de Microsoft tekortkomingen.   

VADE Secure voor Microsoft 365 blokkeert geavanceerde aanvallen vanaf de eerste e-mail. Om dit te doen, is onze oplossing gebaseerd op machinale learning modellen die een real-time gedragsanalyse van de hele e-mail uitvoeren, inclusief URL’s en bijlagen.  

 • Anti-phising op vele facetten voert een real-time, diepgaande gedragsanalyse van de e-mail en URL uit. 
 • Anti-spear phishing op basis van banners toont een waarschuwingsbericht als het vermoeden bestaat dat een e-mail spear phishing is.  
 • Op gedrag gebaseerde anti-malware kijkt verder dan bekende bedreigingen en scant bijlagen en code voor gedragstekenen van malware/ransomware-virussen.  
 • Automatisch en handmatig herstel verwijdert e-mailbedreigingen die zijn afgeleverd in de inbox van gebruikers, zowel automatisch als door middel van één-klik-herstel 

 

Additionele features

Time-of-click anti-phishing

Real-time URL-verkenning op het moment dat de gebruiker klikt, eventuele omleidingen volgen en de inhoud en context van de URL/ pagina analyseren. 

Op gedrag gebaseerde anti-malware

Directe uitgebreide analyse van de oorsprong, inhoud en context van e-mails en bijlagen zonder de lange vertragingen die vereist zijn voor sandboxing-technologieën. 

 

Directe inzet

Serviceactivering in enkele klikken, geen wijziging van MX-records nodig!  Binnen enkele minuten bent u beschermd met onze Email beveiliging. 

Beheerdersvriendelijke interface

Krachtige engine, eenvoudige interface en naadloze integratie met Exchange Online-instellingen.  Geen aparte quarantaine of dagelijkse rapportage meer. 

Banner-gebaseerde anti-spear phishing

Aanpasbare banners die in de e-mail worden weergegeven, in het geval van een BEC, gewoonlijk CEO-fraude genoemd. Aangedreven door geautomatiseerde anomaliedetectie en natuurlijke taalverwerkingsmechanismen. 

Automatische en handmatige sanering

Bedreigingsdetectie verbeterd dankzij herstel na levering, waarbij bedreigingen automatisch uit de inbox van gebruikers worden verwijderd. 

Eenvoudig licentie model

Eén licentietype – het hoogste beschermingsniveau vanaf het begin, met maandelijkse facturering aangepast aan uw Microsoft 365-omgeving. 

Geautomatiseerde bewustwordingstraining tegen phishing

Threat Coach voegt waarde toe met geautomatiseerde phishing-bewustwordingstraining op basis van praktijkvoorbeelden van phishing. 

 

Heeft u Microsoft licenties over na een implementatie van Microsoft Cloud. License Partners neemt dan graag uw overtollige on-premise Microsoft licenties van u over. Wij bieden ook CSP of verkoop voordelen bij een inruil van on-premise naar de Microsoft cloud.

vade-secure- license partnersBaanbrekende AI-gebaseerde e-mailbeveiliging Vade Secure is een wereldleider op het gebied van voorspellende e-mailbescherming en beschermt 1 miljard mailboxen in 76 landen. We helpen MSP’s en MKB’s hun Microsoft 365-gebruikers te beschermen tegen geavanceerde e-mailbeveiligingsbedreigingen, waaronder phishing, spearphishing en malware.