Flexibel & Intuïtief

Flexibel & Intuïtief

Eindelijk een werkomgeving die doet wat je verwacht. .

Samenwerking & interactie

Samenwerking & interactie

Werk efficiënter, sneller en beter samen met collega’s

Veiligheid & privacy

Veiligheid & privacy

voldoet aan laatste eisen van de AVG en strikte toegangseisen via o.a. single-sign-on

Legacy & Cloud

Legacy & Cloud

Optimale combinatie van legacy & cloud applicaties binnen 1 werkplek 

LiberWorkspace®

Alles wat nodig is in één centrale workspace, een digitale werkplek op ieder apparaat met een op maat gesneden design. Single Sign-On geeft toegang tot alle voor de gebruiker beschikbare toepassingen. Van email en agenda tot CRM en Financials. Combineer legacy en cloud in één uniforme digitale werkplek. Persona’s ( rechtenprofielen) worden eenvoudig ingeregeld waardoor de onboarding snel, veilig en eenvoudig verloopt.

Legacy of Cloud, onderliggende platformen vormen geen barrière meer en het maakt Microsoft 365 in één keer begrijpelijk. Heb je een eigen omgeving? Een  Azure platform? SaaS? Liever de data in een Nederlands datacenter? Of misschien wel een combinatie van verschillende platformen? Het kan allemaal met dé digitale werkplek oplossing van License Partners; LiberWorkspace!

“License Partners heeft, voor onze nieuwe hybride organisatie Stichting TromboseZorg Dichtbij, een prachtige digitale werkplek inclusief telefonie op maat gerealiseerd. Ze schakelen snel, zijn pragmatisch en denken goed mee met ons als klant. De prijs-kwaliteit-verhouding is goed.”

Ans Hendrikx
Kwartiermaker TromboseZorg Dichtbij

10 ideale voordelen LiberWorkspace

 1. Maximale bewegingsvrijheid  
 2. Veilig, AVG en GDPR  
 3. Gebruiksvriendelijke werkplek en altijd up-to-date  
 4. Complete dienstverlening.   
 5. Legacy & Cloud applicaties geïntegreerd op 1 plek 
 6. Sneller meten & weten, anticiperen en communiceren
 7. Kostenreductie en eenvoud door kosten per gebruiker 
 8. Toekomstbestendig, ontwikkeling dicht op de Cloud van Microsoft. 
 9. Device onafhankelijk (desktop, mobile etc) 
 10. Geen lock-in  

een werkomgeving die doet wat je verwacht.

LiberWorkspace biedt een volledig te personaliseren werkplek, terwijl er ook controle is op het gebruik. Zo kunnen gebruikers zelf bepalen welke onderdelen ze waar zien. En krijgen ze natuurlijk alleen de informatie en applicaties die voor hen relevant en toegankelijk zijn.  

 • Persoonlijk: wegwijs met onboarding (upload profielfoto) 
 • Personaliseren: kies zelf wat relevant voor je is 
 • Zoeken: documenten, kennis, collega’s, expertise en chat
 • Mijn apps: web, legacy en lokaal, alles bij elkaar 
 • Mijn favorieten en taken: maak zelf snelkoppelingen en taken 
 • Look-and-feel: jouw eigen huisstijl 
 • Mobile-ready: werkt op ieder apparaat 

Snellere interactie met collega’s

De tijd van het oeverloos heen en weer sturen van Microsoft Word-, PowerPoint- of Excelbestanden is voorbij. Online samenwerken aan documenten is dé manier om met meerdere collega’s tegelijk en real-time aanpassingen door te voeren. Extra gestimuleerd door onder andere een volledige integratie van Microsoft Teams 

 Stimuleer samenwerking. Gemakkelijk reageren. 

 • Evenementen/ activiteiten: organiseer meetups, trainingen 
 • Mijn Microsoft Teams: snel naar je documenten, taken 
 • Mijn teamsites: Jouw SharePoint sites (team, home) 
 • Agenda: recente afspraken 
 • Mijn taken: Planner en To-Do (Outlook tasks) 

 

Zie wat er speelt in de organisatie, in groepen en teams. Reageer direct. 

 • Tijdlijn: zien en gezien worden in je organisatie
 • Verjaardagen: feliciteer collega’s
 • Nieuws: bottom-up vanuit de organisatie
 • Profielen: deel kennis, laat zien wie je bent
 • Enquêtes en polls: peil meningen en stemmingen
 • Social: Yammer, Twitter, Facebook

Perfecte combi van  legacy &  cloud applicaties

workspace legacyEenvoudig werken met alle applicaties in één omgeving (Workspace). LiberWorkspace is met zijn intuïtieve User Experience oplossing de digitale werkplek voor alle applicaties op ieder apparaat.  

Sommige mensen gebruiken misschien specifieke tools of willen persoonlijke applicaties toevoegen, aangezien ze de werkplek gebruiken als startpunt van de dag. Daarom kun je eenvoudig applicaties toevoegen.  

Open Word, Excel, PowerPoint, CRM/ERP, -of op maat gemaakt bedrijfsapplicaties in jouw browser vanuit het LiberWorkspace dashboard en dat met slechts één klik. Hierdoor hoef je nooit meer door SharePoint te zoeken naar instructies over hoe je bestanden creëert. Werknemers kunnen meteen beginnen, zonder training. Je kunt ook een nieuw document, blad of presentatie maken vanaf elke plek in jouw geavanceerde werkplek.  

 • Eigen widgets: voeg je eigen functies toe (web, scripts) 
 • Notificaties: persoonlijke meldingen uit applicaties en systemen 
 • Slimme lijsten: relevante data uit andere systemen 
 • Webapplicatiesjouw webapplicaties op basis van de Azure AD groepen 
 • Applicaties in 1 omgevingOffice, SAP, Dynamics, Salesforce etc. 

Additionele Werkplek features

Apparaten automatisch uitgerold, direct klaar voor gebruik

Computers, laptops, tablets en smartphones worden automatisch uitgerold via Autopilot met onze werkplek oplossing en dit kan ingericht worden op basis van Microsoft Intune (MDM). Hierdoor zijn apparaten direct gereed voor gebruik zonder tussenkomst van de IT-afdeling. Alle (legacy) applicaties en instellingen zijn automatisch ingericht en medewerkers kunnen direct aan de slag. De License Partners Werkplek maakt het beheer goedkoper door eenvoud en korte doorlooptijden.

 

Continu beveiligde digitale werkplek

De License Partners digitale werkplek en alle (legacy) applicaties worden continu beveiligd door Microsoft en aangevuld met onze mail securityoplossing Vadesecure. Vadesecure security is een AI-oplossing en geeft op basis van real time inzicht alle bedreigingen weer en rapporteert direct vreemd gedrag (spoofing, ongewone login pogingen). Via de Compliance Manager wordt voldaan aan normeringen zoals AVG/GDPR, NEN7510 en overigen.

De digitale werkplek die je altijd en overal toegang geeft

Medewerkers kunnen de License Partners Digitale Werkplek naar eigen inzicht inrichten, zij krijgen meer eigenaarschap dankzij self-service. Alle data zijn overal en op het juiste moment beschikbaar.
Het gepersonaliseerde medewerkersportaal biedt onder andere een overzicht van documenten, agenda, nieuws en de (Legacy) applicaties. Door Single Sign-On is slechts eenmalig inloggen nodig voor de medewerker. Via Microsoft Teams is er een direct contact en kan er goed samengewerkt worden via chat, aan documenten of vergaderingen gehouden worden.

 

Overal kunnen werken met ieder apparaat

De License Partners werkplek is er voor iedereen in de organisatie. De medewerker krijgt een apparaat dat past bij de werkzaamheden en toegesneden op persoonlijke wensen van de medewerker. Het apparaat kan op basis van Apple, Windows, Chromebook, Android, OSX, smartphone of tablet een workspace aangeboden krijgen. Uiteraard zijn ook omgevingen als RDS en Citrix via Azure mogelijk. Of een apparaat aangeboden wordt door de organisatie of een apparaat van de medewerker is maakt niet uit, wij zorgen voor een beveiligd en gemanaged apparaat met toegang tot de juiste (legacy) applicaties en data op het juiste moment.

Gericht op de toekomst, met de nieuwste technologie en de beste performance

Talent wordt het beste ondersteund met moderne apparaten, de nieuwste technieken en interne- en externe samenwerking. De adaptieve cloud-werkplek groeit mee met uw organisatie maar ook met de wensen van de medewerkers. De medewerker krijgt altijd de beste technologie, nieuwste functionaliteiten en features om efficiënt en effectief samen te werken. Omdat alle werkplekken continu werken met de laatste versie, hoeft de medewerker hier volledig op vertrouwen.