Professionals

In een markt waar zorgvuldigheid van het grootste belang is bieden wij een zeer ervaren team van gelouterde IT professionals. U kunt op ons rekenen voor betrouwbaar advies en leveringszekerheid.

De mensen

Leer de mensen kennen die zich iedere dag inzetten om u van dienst te zijn en u van advies voorzien.

Jan Peter Dompeling

Jan Peter Dompeling

Jan Peter heeft al bijna 35 jaar ervaring in de IT Industrie. Met een informatica opleiding als bagage is hij het verkoopvak ingerold en heeft zijn verkoop- en management ervaring met name opgedaan bij grote internationale  spelers op het gebied van IT software, hardware en diensten zoals EMC², Compuware, Dow Jones en NetScout. Zijn internationale carrière heeft, naast de kennis, een brede klantenkring en een groot netwerk van IT Professionals opgeleverd hetgeen vandaag de dag nog steeds waardevol blijkt. Als “Associate Founder” is hij binnen License Partners hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de verkoop en Cloud business.

Naast de zakelijke werkzaamheden is Jan Peter actief in de lokale politiek, en als er dan nog tijd over is gaat hij graag golfen of naar de sneeuw om te skiën.

Michel Post

Michel Post

Ondernemen is er al van vroeg af aan ‘ingegoten’ door ouders met een eigen bedrijf. In 1987 begonnen in de IT branche bij EMC2 en na diverse functies bij verschillende organisaties op zowel hard- software en computerleasing gebied heeft Michel in 2004 de stap naar zelfstandig ondernemerschap gezet.

Zo is hij ook vanaf de oprichting betrokken bij License Partners. Zakelijk haalt hij zijn motivatie uit het verder ontwikkelen van de organisatie . Vertrouwensrelaties opbouwen met zowel klanten, partners als collega’s leiden wat hem betreft tot de gewenste resultaten voor beiden.

In zijn vrije tijd doet Michel aan sport, gaat graag wat doen met familie of vrienden en als er wat tijd overblijft vind hij klussen in huis een leuke bezigheid.

Raymond Lindemans

Raymond Lindemans

Raymond heeft een lange historie in de licensering en verkoop van software. In 1995 begon hij in het MT van het voormalige Domus Software, TLC Domus en Mattel Interactive. Na een korte doch krachtige internetsprong als Country Manager van Ebay/iBazar.nl, incorporeerde hij voor de bekende Duitse software uitgever, Data Becker Benelux BV in Almere. Dit bedrijf nam hij in 2005 over en ging met zijn team verder onder de naam Invender. Raymond hield zich hoofdzakelijk bezig met sourcing en sluiten van licentie-overeenkomsten met softwareontwikkelaars. Naast zijn reguliere verkoopactiviteiten bij License Partners is hij medeverantwoordelijk voor de inkoop van de Microsoft licenties.

Raymond heeft een passie voor avontuurlijke jungle-expedities, hij houdt van hardlopen en fitness en gaat hij graag in het weekend op pad met het gezin.

Jarno Claassen

Jarno Claassen

Jarno heeft na zijn werktuigbouwkundige opleiding, technische bedrijfskunde gestudeerd. Via omwegen kwam Jarno in aanraking met software licensing en Software Asset Management en inmiddels heeft Jarno al 20 jaar ervaring in de IT en advies sector. Bij o.a. Comsoft/Bechtle heeft hij bedrijven geadviseerd over het efficiënt inrichten van licentie-omgevingen.

In zijn vrije tijd heeft Jarno zijn passie in wedstrijdzeilen, zeiltraining geven aan de jeugd en hockey. Zijn hobby’s krijgen wat minder voorrang nu Jarno met zijn vrouw trotse ouders zijn van hun zoon Xavier.

Edward van de Nes

Edward van de Nes

Als licentiespecialist bij Microsoft (Funded head bij Tech Data) heeft Edward zijn Microsoft licentiekennis opgedaan.
Afgelopen 7 jaar heeft Edward als consultant organisaties in de gezondheidzorg en de lokale overheid geholpen om IT omgevingen volgens de wensen van de klant met de betrekking tot Microsoft software, betaalbaar te houden. Naast een gedegen kennis van Microsoft Volume licensing, staat hij ook z’n mannetje op het gebied VMware-, Citrix-, Ivanti-, en andere fabrikanten die Volume licenses leveren.

Edward is graag een luisterend oor voor zijn klanten, daarnaast is hij dienstbaar ingesteld en loopt graag een stapje harder om zijn klanten positief te verrassen.
Samen met z’n vrouw heeft Edward twee energieke jongens. Naast zijn drukke baan en gezinsleven, zit Edward graag op de fiets en legt makkelijk 100 kilometer per dag af. Als er tijd over is, volgt hij sporten zoals American Football, Tour de France en Formule 1.

Ingrid Denekamp

Ingrid Denekamp

Ingrid is een belangrijke spil binnen ons bedrijf en zorgt voor alle financiële afhandelingen, de registratie van de licenties, zowel in- als verkoop. Ingrid zorgt dat alles binnen het bedrijf in kannen en kruiken is.

Met een ervaring als management-assistente bij o.a. Data Becker, Invender en Media Markt, kent ze het klappen van de zweep.

Ingrid houdt van haar hondje Sjonnie en haar kleinkinderen. Verder spint ze zeker 3 maal per week om de conditie op pijl te houden!