Begonnen in 2011 als pionier op het gebied van de in- en verkoop van tweedehands Microsoft licenties, is License Partners inmiddels uitgegroeid tot een gewaardeerd adviseur als het gaat om tweedehands licenties en (Microsoft ) Cloud Solutions

De verstrekte adviezen en second opinions geven organisaties een zuiverend beeld van de mogelijkheden en volledige afgestemd op de behoeften en gereflecteerd tegen de kosten.  Als marktleider in het speelveld van de tweedehands Microsoft licenties in combinatie met onze status als Microsoft CSP, ontzorgt License Partners organisaties inmiddels volledig op gebied van Cloud en On-premise licentieoplossingen.

Sinds haar oprichting heeft License Partners een exponentiële groei doorgemaakt en voorziet een verscheidenheid aan organisaties variërend van multinationals tot overheidsinstanties en van MKB tot zorginstellingen. (zie Referenties) van advies en licenties. Dit varieert van tweedehands licenties in combinatie met bijvoorbeeld M365 cloud solutions, maar ook cyber security, digitale werkplek en emailbeveiliging.

License Partners bevat een ervaren management team, met zeer ruime ervaring in de software- en licentiebranche, dat zichzelf ten doel heeft gesteld de mogelijkheden, flexibiliteit én de significante besparingen en oplossingen onder de aandacht te brengen bij andere organisaties.

Ga nooit over één nacht ijs, een second-opinion in het woud van (Cloud) licenties is zeker geen overbodig luxe. License Partners is Microsoft Silver Partner en gecertificeerd lid van het ICT Waarborgfonds.

License Partners richt zich hoofdzakelijk op de Benelux en helpt organisaties met het beslissingstraject van tweedehands Microsoft licenties, Microsoft Cloud Solutions. efficiënt werkplekbeheer, cyber backup- en security en AVG emailbeveiliging.

Of het nu gaat om een non-compliance issue, om kosten te besparen of beide, License Partners helpt en ontzorgt u volledig.  Bent u al over naar de Cloud, bent u voornemens binnenkort naar de Cloud over te stappen, dan vernemen wij dat graag. Wij adviseren u graag over alle licentie mogelijkheden en geven u graag een second opinion.

Het Management Team

jan Peter dompeling
Jan Peter Dompeling

Al sinds 1985 is Jan Peter als professional actief in de ICT-industrie. Met een informatica-opleiding als bagage, rolde hij het verkoopvak in.
Hij leerde het klappen van de zweep als verkoper en manager bij grote internationale ICT-spelers als EMC², Compuware, Dow Jones en NetScout.

Internationaal bouwde hij een groot netwerk op en daarvan plukt hij tot op vandaag de vruchten. Binnen License Partners richt Jan Peter zich op de verkoop en de integratie van de Cloud-divisie van License Partners, License partners Cloud Solutions BV.

Jan Peter is actief in de lokale politiek van Purmerend en is een begenadigd golfer en skiër.

Michel Post

Ondernemen is er al van vroeg af aan ‘ingegoten’ door ouders met een eigen bedrijf.
In 1987 begonnen in de IT branche bij EMC2 en na diverse functies bij verschillende organisaties op zowel hard- software en computerleasing gebied heeft Michel in 2004 de stap naar zelfstandig ondernemerschap gezet.

Zo is hij ook vanaf de oprichting betrokken bij License Partners. Zakelijk haalt hij zijn motivatie uit het verder ontwikkelen van de organisatie op het gebied van o.a. automatisering en finance. 

In zijn vrije tijd doet Michel aan sport, gaat graag wat doen met familie of vrienden en als er wat tijd overblijft vindt hij klussen in huis een leuke bezigheid.

Raymond Lindemans
Raymond Lindemans

Raymond heeft een lange historie in de licentiering en verkoop van software.
In 1995 begon hij in het MT van het voormalige TLC Domus en Mattel Interactive. Na een korte doch krachtige internetsprong als Country Manager van Ebay/iBazar.nl, incorporeerde hij voor de bekende Duitse software uitgever, Data Becker Benelux BV in Almere. Dit bedrijf nam hij in 2005 over en doopte het Invender.
Raymond hield zich hoofdzakelijk bezig met het sluiten van licentie-overeenkomsten. Nu is hij medeverantwoordelijk voor de inkoop van de Microsoft licenties.

Hij houdt van avontuurlijke expedities, hardlopen en fitness. De weekenden reserveert hij zoveel mogelijk voor zijn gezin.