Gebruikte of tweedehands Microsoft licenties kopen is een directe en meestal onverwachte besparing op uw IT budget.  License Partners biedt Microsoft volume licenties aan die worden overgedragen van de ene organisatie naar de andere. Dit gebeurt geheel volgens de Europese richtlijnen welke zijn opgesteld door het Europese Parlement.

Sinds 2009 is het dus al toegestaan dat, onder de juiste omstandigheden, software licenties mogen worden doorverkocht. In deze tak van sport hebben wij ons dan ook gespecialiseerd.

Tweedehands Microsoft licenties zijn een intelligente investering. Ook als u kiest voor de meest actuele versie. Hierdoor kunt u grote besparingen realiseren voor verdere ontwikkeling van de organisatie. Voorts kunt u gebruikte on-premise licenties perfect combineren met Cloud Solutions. Vraag ons advies.

Cijfers wijzen uit dat veel organisaties de laatste versie aanschaffen, maar fysiek gebruikmaken van een eerdere versie. Er wordt dan gebruik gemaakt van de downgraderechten welke op de licenties rusten. Door tweedehands licenties van de juiste versie voor uw bedrijf in te zetten, bespaart u aanzienlijk op uw IT-budget en is er geen noodzaak nieuwe licenties aan te schaffen om bijvoorbeeld uw compliance te waarborgen.

Bij License Partners hebben wij een divers aanbod aan licenties inclusief de laatste edities zoals Office 2019, Windows Server en Exchange Server incl. de bijbehorende CAL’s.
Wij leveren alleen de zgn. Volumelicenties welke afkomstig zijn van organisaties met de zgn. Select- en Enterprise Agreements.

Tweedehands Microsoft licenties direct leverbaar:

Bij License Partners hebben wij een breed assortiment aan Microsoft producten, waaronder de nieuwste versies.

Veel verkochte licenties

Gebruikte Microsoft licenties kopen?

Waarom Gebruikte Licenties?

Gebruikte Microsoft licenties zijn een directe kostenbesparing

Met deze tweedehands licenties kunt u tegen veel lagere kosten uw bestaande licentieportefeuille uitbreiden. Of nieuwe IT projecten starten binnen uw bestaande infrastructuur.

  • Voor nieuwe IT projecten
  • Bij SAM of BSA controles
  • Geen noodzaak voor de laatste en duurste versie

Heeft u een SAM of BSA controle gehad en u bent niet compliant? Met gebruikte volume licenties kunnen uw tekorten probleemloos worden aangevuld en is uw compliance 100% gewaarborgd.
U bent niet meer verplicht de nieuwste en duurste licentie versies aan te schaffen. Heeft u bijv. MS Office 2013 of 2010 Standard nodig? Dan hoeft u geen Office 2019 aan te schaffen, maar koopt u de licenties die u écht nodig heeft.

En tegen veel lagere kosten, hét voordeel van tweedehands licenties!

Het kopen of verkopen van tweedehands volume licenties bij License Partners een zekere & legale zaak

Het kopen en verkopen van gebruikte  Microsoft licenties is onder voorwaarden legaal. Bij License Partners staan wij hiervoor garant. Hoe wij dat doen:

  • Door de onderliggende uitspraak van het Europese Hof van Justitie.
  • Regelmatige afstemming met onze juridische partners.
  • Onze software licenties komen oorspronkelijk, 100% gegarandeerd, alleen uit de EU.
  • Solide after-sales door License Partners.
  • Vele klanten gingen u al probleemloos voor.

Dit betekent dat u na overdracht van de licenties de rechtmatige eigenaar bent en deze licenties duslegaal mag inzetten. Daarnaast is License Partners partner van ICT Recht, en lid van ICT Waarborg. Bekijk onze FAQ om te lezen wat wij nog meer doen om de legaliteit van onze gebruikte licenties te garanderen.

Audit Proof

Bij non-compliance hoeft u niet meer verplicht de nieuwste versies aan te schaffen, maar kunt u gebruik maken van eerdere software versies. Denk bijvoorbeeld aan een Office 2016, een Windows 2012R2 Server etc. om uw Microsoft licentie tekort op te lossen. U kunt ook op deze manier uw bestaande Microsoft licenties eenvoudig uitbreiden bij groei van uw organisatie. Tweedehands licenties zijn een ideaal alternatief voor nieuwe Microsoft licenties!

Voorts adviseren wij u graag over tijdelijke oplossingen én de hybride licentie combinaties. License Partners is uw partner als het gaat om Microsoft licenties.

Direct leverbaar

De kracht van License Partners is dat wij de licenties die wij u aanbieden ook kunnen leveren!

Door de jaren heen hebben wij een solide netwerk opgebouwd. Hierdoor kunnen wij altijd gegarandeerd tweedehands Microsoft licenties leveren. Het afstemmen van vraag en aanbod is onze specialiteit.

Dat betekent dat wij u altijd kunnen garanderen dat wij de licenties kunnen leveren. Ook wanneer u op een later tijdstip bij ons terugkomt.

Prijs is één ding maar continuïteit in levering en aanbod is zeker zo belangrijk.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt  tijdens kantooruren binnen 1-2 uur een op maat gemaakte offerte.

Ook de nieuwste licenties legaal leverbaar

Bij License Partners hebben we ook de nieuwste versies al snel leverbaar. Bijvoorbeeld Office 2019, Microsoft Server 2019 en Project 2019. Wij kunnen vaak al binnen korte tijd nadat een nieuwe versie van een licentie wordt uitgebracht deze aanbieden.

Dit doen we doordat we veel tijd besteden aan ons inkoopkanaal. Omdat het hier nog steeds om tweedehands software gaat, bieden wij deze versies van Microsoft producten nog steeds tegen een sterk gereduceerd tarief aan.

Microsoft Licenties uit Europa

Al onze Microsoft Open licences zijn afkomstig van organisaties gevestigd binnen de grenzen van de EU. De organisaties hebben deze software licenties voor het eerst ingezet binnen hun organisaties. Deze organisaties maken geen gebruik meer van de oude licenties, omdat ze zijn gereorganiseerd of zijn overgestapt naar de cloud. Deze Microsoft producten zijn echter nog prima te gebruiken door andere partijen.

Wij hebben de door ons aangekochte licenties uiteraard zorgvuldig onderzocht op hun overdraagbaarheid. License Partners staat volledig schriftelijk garant naar klanten.