Tweedehands Microsoft licenties, uw ongekende besparing

Gebruikte of tweedehands Microsoft licenties kopen is een directe en meestal onverwachte besparing op uw IT budget.  License Partners biedt Microsoft volume licenties aan die worden overgedragen van de ene organisatie naar de andere. Dit gebeurt geheel volgens de Europese richtlijnen welke zijn opgesteld door het Europese Parlement.

Sinds 2009 is het dus al toegestaan dat, onder de juiste omstandigheden, software licenties mogen worden doorverkocht. In deze tak van sport hebben wij ons dan ook gespecialiseerd.

Tweedehands Microsoft licenties zijn een intelligente investering. Ook als u kiest voor de meest actuele versie. Hierdoor kunt u grote besparingen realiseren voor verdere ontwikkeling van de organisatie. Voorts kunt u gebruikte on-premise licenties perfect combineren met Cloud Solutions. Vraag ons advies.

Cijfers wijzen uit dat veel organisaties de laatste versie aanschaffen, maar fysiek gebruikmaken van een eerdere versie. Er wordt dan gebruik gemaakt van de downgraderechten welke op de licenties rusten. Door tweedehands licenties van de juiste versie voor uw bedrijf in te zetten, bespaart u aanzienlijk op uw IT-budget en is er geen noodzaak nieuwe licenties aan te schaffen om bijvoorbeeld uw compliance te waarborgen.

Bij License Partners hebben wij een divers aanbod aan licenties inclusief de laatste edities zoals Office 2019, Windows Server en Exchange Server incl. de bijbehorende CAL’s.
Wij leveren alleen de zgn. Volumelicenties welke afkomstig zijn van organisaties met de zgn. Select- en Enterprise Agreements.

Waarom tweedehands Microsoft licenties kopen?

directe kostenbespraring

tot 70% besparing is geen uitzondering

De significante kostenbesparing is zondermeer de meest voor de hand liggende reden om te kiezen voor tweedehands Microsoft licenties.  Met een besparing van soms nog meer dan 70% van de normale kosten ,  kunt u slim en eenvoudig uw bestaande licentieportefeuille uitbreiden of een nieuwere licentiesversie gaan integreren binnen uw bestaande infrastructuur.

De meestvoorkomende redenen:

 • Compliance vereffenen
 • Vernieuwing van uw huidige licenties
 • Na een SAM audit of BSA issue
 • Uitbreiding van gebruikers en geen noodzaak voor de laatste en duurste versie

Heeft u een SAM of BSA controle gehad en u bent niet compliant? Met gebruikte volume licenties kunnen uw tekorten probleemloos worden aangevuld en is uw compliance 100% gewaarborgd.
U bent niet meer verplicht de nieuwste en duurste licentie versies aan te schaffen. Heeft u bijv. MS Office 2013 of 2010 Standard nodig? Dan hoeft u geen Office 2019 aan te schaffen, maar koopt u de licenties die u écht nodig heeft.

En tegen veel lagere kosten, hét voordeel van tweedehands licenties!

audit proof

het recht aan uw zijde

Mits binnen de lijntjes van de Wet wordt gekleurd zijn ook tweedehands licenties geheel audit-proof. U kunt derhalve vertrouwen op ons inmiddels meer dan 10 jarig jubileum welke gepaard gaat met zeker 500 smetteloze audits sinds onze start in 2011. Onze referenties staan u daarover graag te woord.

Het inzetten van gebruikte of tweedehands volumelicenties is inmiddels gemeengoed geworden en kan zondermeer worden ingezet om uw eventuele incompliance te vereffenen.
U hoeft duis niet meer de nieuwste versies aan te schaffen om deze vervolgsn te moetyen dowangraden, want wij leveren gewoon de licenties welke u daadwerkeliujk nodig heeft. Dit in tegenstelling tot Microsoft en haar tresellkers, we;lke louter de nieuwste versies aan u leveren.

Denk hier bijvoorbeeld aan een Office 2016, een Windows 2012R2 Server ,  RDS CAL’s  vanaf 2008 etc en Exchange 2013. U kunt ook op deze wijze uw bestaande Microsoft licenties eenvoudig uitbreiden bij een te kort aan licenties of bij de groei van uw organisatie. Tweedehands licenties zijn een ideaal alternatief voor nieuwe Microsoft licenties!

Voorts adviseren wij u graag over tijdelijke oplossingen ( buy & sell back )  én de combinatiues met Cloud ( hybride licentie combinaties).
License Partners is uw partner als het gaat om Microsoft licenties.

Huidige meest verkochte voorraad licenties

 • Office 2019 Professional Plus
 • Office 2016 Professional Plus
 • Windows Server 2019
 • SQL Server 2019 STD CORE
 • SQL Server 2019 ENT CORE

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt tijdens kantooruren binnen 1 a 2 uur een op maat gemaakte offerte.

 • RDS 2012 User CAL
 • RDS 2019 User CAL
 • Exchange Server 2019
 • Echange Server 2019 User CSAL
 • Windows Server 2016 CORE DC
 • Project 2019

Ook de nieuwste licenties leverbaar

Bij License Partners hebben we ook de nieuwste versies al snel leverbaar. Bijvoorbeeld Office 2019, Microsoft Server 2019 en Project 2019. Wij kunnen vaak al binnen korte tijd nadat een nieuwe versie van een licentie wordt uitgebracht deze aanbieden.

Dit doen we doordat we veel tijd besteden aan ons inkoopkanaal. Omdat het hier nog steeds om tweedehands software gaat, bieden wij deze versies van Microsoft producten nog steeds tegen een sterk gereduceerd tarief aan.

Alleen Microsoft Licenties uit de EU

Al onze Microsoft Open licences zijn afkomstig van organisaties gevestigd binnen de grenzen van de EU. De organisaties hebben deze software licenties voor het eerst ingezet binnen hun organisaties. Deze organisaties maken geen gebruik meer van de oude licenties, omdat ze zijn gereorganiseerd of zijn overgestapt naar de cloud. Deze Microsoft producten zijn echter nog prima te gebruiken door andere partijen.

Wij hebben de door ons aangekochte licenties uiteraard zorgvuldig onderzocht op hun overdraagbaarheid. License Partners staat volledig schriftelijk garant naar klanten.