Nu leverbaar; tweedehands Office 2021 LTSC

Vanaf heden leverbaar: Wij hebben de tweedehands volumelicentie’s voor Microsoft Office 2021 LTSC Standard en Professional Plus op voorraad.
Office 2021 is, volgens Microsoft, de laatste on-premise versie die zal worden uitgebracht. Na deze Office versie zal er louter nog de O365 leverbaar zijn als abonnement. De voorraad is nog beperkt dus OP=OP. 

Deze nieuwste Open License Office-versie van Microsoft heet officieel Office 2021 LTSC  en werd in Oktober 2021 samen met Windows 11 gelanceerd. Dit is dus de nieuwste versie van de 30 jaar oude productiviteitssuite van Microsoft. Maar als je de website van Microsoft bezoekt, zul je merken dat ze ook Microsoft 365 aanbieden. U vraagt ​​zich misschien af: “Waarom biedt Microsoft twee versies van in feite hetzelfde product aan?” Dus om uw verwarring op te lossen, volgt hier het overzicht tussen Microsoft 365 en Office 2021.

office 2021 OLP
Wat is er nieuw in Office 2021 LTSC?

Office 2021 LTSC Standard en Professional Plus

Microsoft heeft de prijs van zijn eeuwigdurende licentieversies van Office 2021 bekendgemaakt. De functies en functionaliteiten vermeld die het uit Office 365 heeft gehaald en is opgenomen in de nieuwe, eenmalig betalende suite. Office 2021.
Vorige maand debuteerde Microsoft Office LTSC 2021. LTSC staat voor “Long-Term Support Channel”, als de eeuwigdurende (perpetual ) licentie voor voor zakelijke en overheidsklanten. Office LTSC 2021 wordt niet in de detailhandel verkocht, maar is het alleen beschikbaar als volumelicentie met bijbehorend licentierecht. 

Microsoft Teams
Office LTSC 2021 bevat de Teams-client-app. Wanneer de gebruiker de Teams-client-app start, wordt gevraagd aan te melden. Gebruikers van wie het Azure Active Directory-account (Azure AD) is gekoppeld aan een bestaand Teams-, Microsoft 365- of Office 365-serviceplan kunnen dat account gebruiken om in te loggen op hun bestaande gelicentieerde versie van de Teams-service. Gebruikers zonder een bestaande licentie voor Teams kunnen de gratis of de Exploratory-service voor Microsoft Teams gebruiken.

De Office 2021 licentie omvat minimaal Word, Outlook Excel, OneNote, PowerPoint en Teams.  Elke SKU wordt geleverd in edities voor Windows (Windows 10 of 11) of macOS (de drie meest recente versies).

Office LTSC 2021 is beschikbaar voor bedrijven om te downloaden en te implementeren voor de gebruikers in hun organisatie. De volgende Office-producten zijn als volumelicentie beschikbaar voor apparaten met Windows:

  • Office LTSC Professional Plus 2021
  • Office LTSC Standaard 2021
  • Project Professional 2021
  • Project Standaard 2021
  • Visio LTSC Professional 2021
  • Visio LTSC-standaard 2021

Deze Office-producten gebruiken Click-to-Run, in plaats van Windows Installer (MSI), als installatietechnologie. Maar hoe je deze Office-producten activeert – bijvoorbeeld met Key Management Service (KMS) – blijft hetzelfde.

Wat is er veranderd in Office LTSC 2021?

Hieronder volgen wijzigingen in Office LTSC 2021 in vergelijking met de versie met volumelicentie van Office 2019.

Tip
Als u overstapt vanuit Office 2016 naar Office LTSC 2021, moet u ook de wijzigingen bekijken die zijn gedocumenteerd in Overzicht van Office 2019 (voor IT-professionals). Het belangrijkste verschil tussen Office 2016 en Office LTSC 2021 is de wijziging in de installatietechniek van Windows Installer (MSI) naar Click-to-Run.

Instellingen voor privacybeleid

De volgende beleidsinstellingen zijn beschikbaar bij het gebruik van Groepsbeleid: Configureer het niveau van diagnostische gegevens van de clientsoftware die door Office naar Microsoft worden verzonden Sta het gebruik van verbonden ervaringen in Office toe die inhoud analyseren Sta het gebruik van verbonden ervaringen in Office toe waarmee online inhoud wordt gedownload Het gebruik van verbonden ervaringen in Office toestaan Deze beleidsinstellingen bevinden zich onder Gebruikersconfiguratie\Beleid\Beheersjablonen\Microsoft Office 2016\Privacy\Vertrouwenscentrum in het hulpprogramma Groepsbeleidsbeheer.