ITSAM – ANDERS KIJKEN, SCHERPER ZIEN!

Het thema van de beurs is dit jaar “Anders kijken, scherper zien!” De rol van IT & Software Management wordt vanuit verschillende perspectieven benaderd, om uiteindelijk te zien hoe de meeste waarde uit IT & Software Asset Management gehaald kan worden.

‘Anders kijken, scherper zien’ is voor License Partners eigenlijk al sinds haar oprichting in 2011 het devies. Door op een andere manier naar uw licentie-omgeving te kijken, en de ogen open te houden voor alternatieven, zijn er vaak behoorlijke besparingen te vinden.
Enerzijds door de aanschaf van tweedehands licenties in combinatie met Cloud-oplossingen en anderzijds wellicht door de verkoop van uw overtollig geworden licenties. In beide gevallen helpen wij u uw blikveld te verruimen.

Op onze stand vertellen we u graag hoe u op uw ICT-budget kunt besparen door de aanschaf van tweedehands Microsoft licenties, al dan niet in combinatie met nieuwe licenties of Cloud-oplossingen. Bent u al naar de Cloud gemigreerd dan kunnen wij wellicht uw overgebleven licenties overnemen.

Samen met een gespecialiseerde SAM-partner begeleiden wij klanten in hun software assetmanagement. Zo kunnen we onze klanten helpen bij het realiseren van besparingen op hun licentie-omgeving.
Als u hier meer over wilt horen, registreer u dan snel via deze link met uw unieke registratiecode 49PR9EEA.

Wij verwelkomen u graag bij onze stand op de beurs.