Vragen? Bel ons: +31 (0)36-5385709 License Partners ICT Waarborg License Partners Microsoft License Partners ICT Rechtspartner

Nieuws & Blog

Ontsnap uit de wurggreep van de softwarereuzen!

Nieuws & Blog

In het Financieel Dagblad was het al te lezen: een goede deal sluiten met grote softwarebedrijven vereist kennis, durf én doorzettingsvermogen. Ook het Spaarne Gasthuis ondervond dat toen het eerste bod van Microsoft voor een contractverlenging een scherpe prijsverhoging én software die het ziekenhuis niet nodig had bevatte. Maarten Nooter (Manager Inkoop) liet het er niet bij zitten en vroeg License Partners om advies. 

Conclusie: er bleek een veel goedkoper én beter alternatief te zijn! Samen met Crayon werd vervolgens een deal geconstrueerd met de best mogelijke voorwaarden voor het ziekenhuis. Zo bleven er waardevolle Euro’s beschikbaar voor écht belangrijke zaken: het leveren van zorg.Kom op 28 november om 11.30 uur naar onze lunchbijeenkomst in Utrecht en hoor hoe Maarten Nooter samen met License Partners en Crayon het onderste uit de kan haalde voor het Spaarne Gasthuis. 

Praktische informatie:
28 november 11.30u – 13.30u Inclusief lunch

Station Utrecht Centraal
Kosten:
Er zijn geen deelnemerskosten verbonden aan dit evenement. 

Deelname :
Meld u hier aan