Wat zijn de voordelen van tweedehands open Microsoft licenties?

Het grote voordeel van de aankoop van tweedehands- of gebruikte Microsoft software licenties is allereerst de zeer gunstige prijsstelling waarmee een kostenbesparing tot vaak meer dan 30% ten opzichte van nieuwe licenties kan worden gerealiseerd.
U bent niet meer verplicht om de nieuwste versies aan te schaffen, maar kunt gebruik maken van eerdere softwareversies (bijv. een Office 2007, een Windows 2008R2 Server etc.) om uw non-compliance op te lossen of uw bestaande Microsoft licenties eenvoudig uit te breiden bij de groei van uw organisatie. Tweedehands licenties zijn een ideaal alternatief voor nieuwe Microsoft licenties!

License Partners biedt u talloze oplossingen om direct te besparen op uw IT budget. Of het nu gaat om een non-compliance issue of simpelweg een uitbreiding van werkplekken of capaciteit, License Partners adviseert u graag over de mogelijkheden van gebruikte Microsoft licenties.

Kopen van gebruikte- of tweedehands software

Wanneer een voorgaande versie aan uw functionaliteitseisen voldoet is er geen enkele noodzaak om de allerlaatste versie te kopen. De cijfers wijzen uit dat veel organisaties de laatste versie kopen maar gebruikmaken van een vorige versie ( er wordt veel gedowngrade ). In veel gevallen is tweedehands software een slimmere investering – zelfs voor de meest actuele versie – waardoor geld bespaard wordt dat voor verdere ontwikkeling van de organisatie ingezet kan worden. Voor meer informatie of een voorstel stuurt u ons eenvoudig een email of u belt met een van onze licentiespecialisten: 036 – 538 5709

Verkopen of inruilen van uw gebruikte of tweedehands software

Vrijwel iedere organisatie beschikt over gebruikte of overtollige Microsoft licenties. Niet voor alle software applicaties en versies bestaat nog een behoefte maar wij bekijken graag samen met u welke licenties nog in aanmerking komen voor een bieding of voor inruil op nieuwere licenties. Uiteraard behandelen wij uw mogelijke aanbod van licenties met de grootste vertrouwelijkheid aangezien wij heel goed begrijpen dat er situaties kunnen zijn die gevoelig liggen, een non-disclosure overeenkomst is dan ook geen enkel probleem.

Op deze website vindt u meer informatie.