ZORG & ICT 2020 – LET’S CHANGE HEALTH

Op 16, 17 en 18 Juni 2020 nemen wij deel aan de vakbeurs Zorg & ICT in de Jaarbeurs in Utrecht.

Het thema van de beurs is dit jaar ‘Let’s change Health’ en staat in het teken van de digitale transformatie van de zorgsector. Op onze stand praten we u onder het genot van een kop koffie of een drankje graag bij over de ontwikkelingen in de markt van tweedehands Microsoft-licenties en de cloud.

Steeds meer zorgorganisaties kiezen voor een combinatie tussen cloud en gebruikte Microsoft-licenties. Wij zijn inmiddels gecertificeerd Microsoft Cloud Solution provider en kunnen u ook helpen met (advies over) cloud-oplossingen of een combinatie van cloud met tweedehands Microsoft-licenties.

Bent u geïnteresseerd in een verhaal uit de praktijk? Op woensdag 17 Juni om 14.30-15.00 uur in Theater 7: Bedrijfsvoering & IT vertelt Maarten Nooter, ervaren inkoopmanager bij diverse grote ziekenhuizen, hoe de combinatie van tweedehands licenties en cloud-oplossingen (of solutions) een voordelig en functionele oplossing is gebleken’. Daarmee hebben ze enorme besparingen gerealiseerd en zich aan de wurggreep van Microsoft onttrokken.

Als u hier meer over wilt weten, registreer u dan snel via onderstaande knop.  We verwelkomen we u graag op onze stand 01.D116.