Vragen? Bel ons: +31 (0)36-5385709 License Partners ICT Waarborg License Partners Microsoft

Nieuws & Blog

Jarno Claassen wordt Channel Manager

Nieuws & Blog

Jarno Claassen is als Partner Channel Manager per 7 Januari jl. in dienst getreden bij License Partners b.v. te Almere.

License Partners koopt en verkoopt gebruikte Microsoft softwarelicenties. In zijn nieuwe rol als Partner Channel Manager wordt hij verantwoordelijk voor het uitbouwen van het partnerkanaal, om de klanten nog beter te kunnen bedienen.

Claassen heeft ruime ervaring in de softwarebranche. In 2017 zette hij het Benelux kantoor van ReLicense op. Daarvoor werkte hij bij Comsoft Direct.

“License Partners is een geweldige club met grote ambities. Zij zijn de pionier in de markt van gebruikte softwarelicenties en een gevestigde naam in de Benelux.
Ik ben heel blij met deze stap, omdat ik me hier verder professioneel kan ontwikkelen en mijn netwerk kan inzetten om de ambities van License Partners mee te verwezenlijken. De werkwijze, het karakter en de ambities van License Partners passen bovendien perfect bij mij,” aldus Claassen.

License Partners werd opgericht in 2011 en heeft zich sindsdien als eerste bedrijf in de Benelux gespecialiseerd in de koop en verkoop van gebruikte Microsoft licenties. Het gebruik van tweedehands Microsoft licenties werd in 2009 door wettelijke richtlijnen van het Europees Parlement toegestaan en sinds zijn oprichting in 2011 heeft License Partners gebruikte licenties geleverd aan een grote verscheidenheid aan organisaties. Van MKB tot multinationals, van zorgorganisaties tot overheden; vele organisaties hebben al flinke kostenbesparingen gerealiseerd dankzij de aanschaf of verkoop van gebruikte of overtollig geworden Microsoft licenties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *