Vragen? Bel ons: +31 (0)36-5385709 License Partners ICT Waarborg License Partners Microsoft

Nieuws & Blog

Office 2019 € 30 ? Te mooi om waar te zijn!

Nieuws & Blog

Zo nu en dan krijgen wij een vraag over de wel heel aantrekkelijke tarieven die je zo hier en daar kan vinden op internet. En ja, het is ons ook opgevallen dat er websites zijn, zogenaamde shops, waar je tegen zeer lage prijzen licenties kan kopen. Hoe kan dit, vraag je je dan af?

Laten we eerst even duidelijk maken wat wij precies verkopen. License Partners handelt alleen in zogenaamde Volume Licenties. Dat zijn licenties die uit een Enterprise Agreement, Open of Select Contract komen en, om welke reden dan ook, niet meer gebruikt worden door de initiële gebruiker. Wij kopen die doorgaans in grote aantallen en kunnen die dan volledig conform de regels van het Europese Hof weer in de markt zetten. Deze licenties moet u dus vooral niet verwarren met zogenaamde OEM of Retail licenties die allerlei beperkingen hebben en waar naar ons idee niet in gehandeld mag worden. Of nog erger, alleen maar een (niet originele) activatiecode en dus geen licentie. De volume licenties die wij aanbieden kennen geen beperkingen en zijn dus ook inzetbaar in bijvoorbeeld een Remote Desktop omgeving.

Hoe zit dat dan met die hele goedkope licenties? Ja dat weten wij ook niet precies, maar als een nieuwe Office 2019 Professional Plus licentie via Microsoft bijvoorbeeld zo’n € 598,00  kost en wij bieden dat aan voor € 189,00 hoe kan het dan in sommige webshops aangeboden worden voor € 30,00? Het gaat wat ons betreft om “common sense”, wanneer je een nieuwe fiets op de Dam in Amsterdam aangeboden krijgt voor 20 euro dan weet je ook dat er iets niet klopt. U moet zelf de afweging maken: Hoe betrouwbaar is zo’n webshop? Wie zit er achter? Garanties tot de hoek van de straat? En is dit inderdaad niet te mooi om waar te zijn? Het blijft uiteindelijk uw eigen verantwoording dus is het stellen van dit soort vragen van wezenlijk belang.

Over het algemeen richten deze webshops zich op particulieren en zijn herkenbaar door de plaatjes van de doosjes van de software.

License Partners richt zich volledig op de Business to Business markt en heeft een solide klanten-basis (referenties) die al jaren naar volle tevredenheid gebruik maken van onze diensten. Menigeen heeft diverse audits met succes afgerond en hebben in de loop der jaren duizenden, zo niet tienduizenden euro’s bespaart. Wanneer wordt u onze klant ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *