Microsoft Visio licenties

 

Schaf vandaag nog Microsoft Visio aan en breng uw organisatie naar een professioneler niveau. Maak met Visio geavanceerde stroomdiagrammen en technische schema’s. We verkopen verscheidene versies van Visio, zoals Visio 2019, 2016, 2013 en 2010. U bent niet verplicht om altijd de nieuwste versie aan te schaffen. Door een oudere versie van Visio te kopen, kunt u bijvoorbeeld een licentietekort aanzuiveren tegen veel lagere kosten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Prijsinformatie opvragen

Versies Microsoft Visio

Wij verkopen de volgende versies van Microsoft Visio:

Microsoft Visio licenties

Microsoft Visio 2019

  • Microsoft Visio 2019 Standard
  • Microsoft Visio 2019 Professional

Microsoft Visio 2016

  • Microsoft Visio 2016 Standard
  • Microsoft Visio 2016 Professional

Microsoft Viso 2013

  • Microsoft Visio 2013 Standard
  • Microsoft Visio 2013 Professional

Microsoft Visio 2010

  • Microsoft Visio 2010 Standard
  • Microsoft Visio 2010 Professional

Aan deze licenties zitten geen restricties. Het kopen van reeds gebruikte licenties is legaal, volgens de heersende Europese regelgeving. U beschikt dus over een legale en volledige versie van Visio. De programma’s zijn beschikbaar in verschillende talen, waaronder het Nederlands.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Prijsinformatie opvragen

Microsoft Visio onmisbaar voor uw organisatie

Met Microsoft Visio maakt u technische schema’s, zoals stroomschema’s, (kantoor)plattegronden, en diagrammen. Om de processen binnen uw organisatie te stroomlijnen en te professionaliseren is Microsoft Visio van absolute toegevoegde waarde. Na het downloaden van Visio, activeert u met de licentie snel en eenvoudig de applicatie. Aan de licenties zitten geen abonnementskosten verbonden. U bent dus de eigenaar van Microsoft Visio en betaalt slechts eenmalig de kosten. Wist u dat u tot wel 70% op uw IT-budget kunt besparen?

Combineer Microsoft Visio ook met andere open licences, zoals Office. Wij hebben onze licenties op voorraad en u kunt deze eenvoudig combineren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Prijsinformatie opvragen

Prijzen Microsoft Visio

Waarom geld weggooien? Met gebruikte Microsoft Visio licenties beschikt uw organisatie over de software die het nodig heeft zonder enorme budgetten aan IT te spenderen. “Don’t throw your money out of the Windows,” zeggen wij. Vraag vandaag uw vrijblijvende offerte aan en ontdek hoeveel u kunt besparen. Na het aanvragen, ontvangt tijdens kantooruren binnen 1-2 uur een op maat gemaakte offerte. Vragen? Wij staan altijd paraat om u te helpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Prijsinformatie opvragen