Bij License Partners koopt u verschillende Microsoft Office licenties. Dit zijn licenties, zoals die beschikbaar zijn in het Office Volume License program (Microsoft Open License). Wij verkopen zowel Microsoft Office Standard als Microsoft Office Professional  (Office Pro Plus). Bespaar aanzienlijk op uw IT-budget door gebruikte licenties te kopen. Op de Microsoft Office licenties zitten geen restricties.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan

Prijsinformatie opvragen

Microsoft Office kopen: versies Office pakketten

Wij leveren u alle Microsoft Office licenties, zowel de nieuwste versie van Office als oudere versies. De volgende versies van Office kunt u bij ons kopen.

Microsoft Office 2019

Microsoft Office 2016

Microsoft Office 2013

Microsoft Office 2010

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Prijsinformatie opvragen

Microsoft Office-Programma’s

Microsoft Office licenties

Met het Microsoft Office pakket beschikt u over de belangrijkste Office programma’s. Wanneer u een van de pakketten koopt, krijgt u de volgende programma’s:

  • Microsoft Office Word
  • Microsoft Office PowerPoint
  • Microsoft Office Excel
  • Microsoft Office Outlook

De Office pakketten zijn te gebruiken in combinatie met verschillende besturingssystemen en versies van Windows, zoals Windows 8, Windows 10. Ook kunt u  Office voor Mac kopen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bespaar door tweedehands Office licenties te kopen

U bent niet (meer) verplicht de laatste versie van MS Office te kopen. Alle Microsoft Office pakketten bevatten de essentiële onderdelen om uw medewerkers hun werk te laten doen.

Koopt u oudere versies van Microsoft Office in dan bespaart u sterk op uw IT-budget. Het kopen van tweedehands of gebruikte licenties is toegestaan volgens de wettelijke richtlijnen van het Europese Parlement in 2009 (EU Software Richtlijn 2009/24/EC).

Benieuwd naar hoeveel u bespaart?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Prijsinformatie opvragen

 

Microsoft Office pakket voor Windows en Mac

Bij License Partners kunt u Office pakketten kopen voor zowel Windows als voor Mac. Koopt u meerdere licenties, dan bent u niet verplicht te kiezen voor een specifiek type pakket. U kunt een combinaties van licenties samenstellen.

Maak gebruik van betaalbare Office pakketten ook op uw Mac of Macbook. Microsoft Office komt in verschillende talen, waaronder MS Office Nederlands.

Stappenplan Microsoft licentie aanschaffen en Microsoft Office installeren

Wilt u een Office licentie kopen? Dan doorloopt u de volgende stappen:
1. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het kopen van een Microsoft Office pakket.
2. U krijgt een offerte op maat voor uw organisatie.
3. Wanneer u de offerte goedkeurt, sturen we de licenties per aangetekende post. Veilig en vertrouwd.
4. Download het MS Office pakket op uw computer.
5. Voer de licentie-code in na het installeren van MS Office.
6. Ga aan de slag met uw Microsoft Office pakket!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Prijsinformatie opvragen

Prijzen Office volume licentie

Benieuwd naar de prijzen van Office volume licenties? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan bij License Partners. We maken offertes op maat passend bij uw organisaties. De offerte biedt u meteen inzicht in hoeveel u gaat besparen binnen uw organisatie op uw IT-budget.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Prijsinformatie opvragen

 

Gerelateerde Microsoft licenties

License Partners biedt u een breed assortiment op Microsoft Licenties aan. Naast Microsoft Office hebben wij ook Windows, Exchange, Project, Microsoft Windows Server en Skype for Business. Microsoft Skype for Business licenties zijn ook te combineren. U hoeft zich bij uw aanvraag dus niet te beperken tot een type licentie. Vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Licenties verkopen? Wij kopen ook licenties op.