Versies

 • Standard
 • Professional Plus

Microsoft Office 2013

Wilt u Microsoft Office 2013 kopen? Dan doet u dat bij License Partners. Met Microsoft Office 2013 beschikt u over alle programma’s die uw bedrijf nodig heeft. U hoeft niet altijd de nieuwste versie van Microsoft Office aan te schaffen. Door deze versie van Microsoft Office te kopen, bespaart u aanzienlijk op de kosten van uw IT. Office software 2013 doet niet onder aan de andere versies en geeft uw medewerkers de software die ze nodig hebben om hun werk te doen. Koop Office 2013 en bespaar tot wel 70% op uw ICT kosten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Standard of Professional Plus

Bij License Partners verkopen we de volgende versies van Office 2013:

 • Microsoft Office 2013 Professional Plus
 • Microsoft Office 2013 Standard

Microsoft Office 2013 Professional Plus

Microsoft Office 2013Met behulp van het Professional Pluspakket verrijkt u uw organisatie met alle tools om uw medewerkers beter en efficiënter met elkaar samen te werken.

Onder dit pakket vallen de volgende programma´s:

 • Word
 • Excel
 • PowerPoint
 • Publisher
 • Access
 • OneNote

Office 2013 zakelijk is gemaakt voor Windows 7 en hoger. Microsoft Office 2013 is beschikbaar in verschillende talen, waaronder Nederlands.

Aan Office 2013 Professional Plus zit geen abonnement vast. U kunt het pakket dus onbeperkt op 1 computer en 1 mobiel apparaat te gebruiken.

Microsoft Office 2013 Standard

Office 2013 Standard OLP bevat de belangrijkste programma’s om mooie presentaties en documenten te maken. Het pakket bevat de volgende programma’s:

 • Outlook
 • PowerPoint
 • OneNote
 • Excel
 • Word
 • Publisher

Aan Office 2013 Standard Volume zit geen abonnement vast. U kunt het pakket dus onbeperkt op 1 computer gebruiken.

Microsoft Office 2013 Standard Microsoft Office 2013 Professional Plus
Word
Excel
PowerPoint
OneNote
Outlook ✔ (met Business Contact Manager)
Publisher
Access
Onbeperktgeldig

 

De Office 2013 pakketten zijn te gebruiken in combinatie met verschillende besturingssystemen en versies van Windows, zoals Windows 7 en hoger en vanaf Windows Server 2008 R2.Daarnaast is het Office Pakket ook geschikt voor MacOS. Het pakket is beschikbaar in verschillende talen, waaronder het Nederlands.

Schaft u tweedehands Microsoft Office 2013 pakketten aan, dan zitten daar geen restricties op. We kopen licenties op bij organisaties waarbij deze overtollig zijn en verkopen deze door aan andere organisaties. U heeft dus te maken met een origineel Microsoft Office 2013 pakket met alle functionaliteiten en programma’s die daarbij horen. Het kopen en verkopen van software is toegestaan volgens de wettelijke richtlijnen van het Europese Parlement in 2009 (EU Software Richtlijn 2009/24/EC).

Kosten Office 2013

Wilt u dus goedkoop office 2013 aanschaffen? Vraag dan een offerte aan. U krijgt dan de prijs van Office 2013 eventueel in combinatie met andere licenties op maat voor uw bedrijf. Met gebruikte software licenties beschikt uw organisatie over alle Microsoft programma’s die het nodig heeft zonder enorme budgetten aan IT te spenderen.

“Don’t throw your money out of the Windows,” zeggen wij.

Vraag vandaag uw vrijblijvende offerte aan voor Microsoft Office 2013 licenties en ontdek hoeveel u kunt besparen. Na het aanvragen, ontvangt u tijdens kantooruren binnen 1-2 uur een op maat gemaakte offerte.

Vragen? Wij staan altijd paraat om u te helpen.

Stappenplan Microsoft Office 2013 Licentie kopen

Wilt u een Office 2013 volume licentie aanschaffen? Dan doorloopt u de volgende stappen:
1. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
2. U krijgt een offerte op maat voor uw organisatie.
3. Wanneer u de offerte goedkeurt, sturen we de licenties per aangetekende post. Veilig en vertrouwd.
4. Download Microsoft Office 2013 op uw computer.
5. Voer de Office 2013 product key in.
6. Ga aan de slag met uw Office pakket!

Gerelateerde Microsoft licenties

Bij License Partners kunt u een breed assortiment aan Microsoft volume licenties kopen. Naast Office 2013, hebben we bijvoorbeeld: Office 2019, Office 2016, Office 2010 en Office 2007. Ook kunt u verschillende versies van Windows, Exchange, Microsoft Windows Server en Skype for Business bij ons aanschaffen. Microsoft Office licenties zijn ook te combineren. U hoeft zich bij uw aanvraag dus niet te beperken tot een type licentie.
Vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.