Versies

  • MS SQL Licentie 2012
  • MS SQL Server 2014
  • MS SQL Server 2016
  • MS SQL Server 2017
  • SQL Server Standard en Enterprise
  • CORE-variant of server/SQL Server CAL

Door een voordelige inkoop heeft License Partners een 20-tal Microsoft SQL Server 2019 ENT CORE ( Part no: 7JQ-01607 ) volume licenties kunnen inkopen.  Ligt de nieuwprijs op dit moment op  €13.082 ex BTW per 2-core,  wij bieden jou deze kostbare licentie aan voor slechts €8900 ex BTW per 2-CORE.

De SQL Enterprise Edition is ideaal voor applicaties die bedrijf kritische prestaties, beveiliging en hoge beschikbaarheid. Ook kun je rapportages en statistieken van de databases configureren met de meegeleverde software (SQL Server Management Studio voorheen SQL Server Enterprise Manager). Microsoft SQL Server 2019 Enterprise is eenvoudig te integreren met andere Microsoft software. SQL Server werkt zowel op Linux (vanaf versie 2016) als op Windows.

Wij verkopen naast de SQL Server 2019 Enterprise ook de SQL Server 2019 Standard  en Standard Core.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons offerteformulier.  Je ontvangt dan tijdens kantooruren binnen 2 uur een offerte per email. Je mag ons natuurlijk ook bellen voor additionale informatie: +31 36 538 5709.

Hoe licenseer je Microsoft SQL Server 2019 Enterprise

SQL Server staat voor ‘Structured Query Language Server’.  Het is wereldwijd een van de meest gebruikte programmatalen om relationele databases mee aan te sturen en in te richten. Hierdoor draaien populaire platforms en websites met behulp van SQL Servers.

Hoe dien je SQL Server 2019 te licentiëren met het licentiemodel per core?  Wanneer SQL Server in een fysieke OSE wordt uitgevoerd, moeten alle fysieke cores op de server een licentie hebben. Software partitionering vermindert niet het aantal vereiste kernlicenties, behalve bij het licentiëren van individuele virtuele licenties machines (VM’s). De minimale licensering is altijd voor 4 cores, ofwel 2 2-core licenties van SQL server 2019 Enterprise

SQL Server 2019 Enterprise CORE OLP

SQL Server 2019 is de huidige versie van Microsoft’s bewezen dataplatform, dat alle belangrijke of essentiële database-, rapportage- en analysefuncties in het bedrijf biedt. Deze SQL Server-editie voldoet dus aan alle eisen die een modern, krachtig Relational Database Management System (RDMS) vormen, zoals dat met name nodig is in goederenbeheersystemen, ERP-software en CRM-systemen. Naast de beveiliging en bescherming van de gegevens moet ook de integriteit van de gegevens worden gewaarborgd en moet worden voorzien in uitgebreide communicatie-interfaces.

SQL Server 2019 Enterprise bevat vele nieuwe innovatieve functionaliteit in vergelijking met zijn voorgangers zoals SQL 2017 en SQL 2016. Naast de compliance- en security ligt bij de 2019 versie juist de focus op de bedrijf kritische processen. Daarnaast assisteren de nieuwe analytische functies  u bij het verwerken van Big Data Management.

SQL Server 2019 is zeer betrouwbaar voor alle bedrijf kritische processen en applicaties en bevat de steeds belangrijker wordende geavanceerde beveiligingsfuncties. Managed self-service dataverkenning en interactieve datavisualisatie verhogen de efficiëntie van de dataprocessing en diverse cloud-oplossingen bieden intelligente uitkomsten voor vele (big)dataprojecten.

Als klap op de vuurpijl biedt SQL Server 2019 ook vele prestatievoordelen opzichte van de vorige versie.

SQL Server functionaliteiten en tools

Wanneer je de SQL Server software koopt, krijg je daar standaard de volgende tools bij:

  • SSRS Reporting Services: om rapportages mee te maken.
  • Integration Services: voor integratie met andere management systemen.
  • Analyses services: analyseren van data.
  • SQL Management Server: om databases aan te maken en te onderhouden en om queries, en backups mee te maken.
  • Configuration Manager
  • Business Intelligence Development Studio

Lees ook meer over de verschillen tussen SQL Server 2019 Enterprise en SQL server 2019 Standard.

Gerelateerde Microsoft licenties

License Partners biedt een breed assortiment van Microsoft volume licenties aan. Naast SQL Server hebben wij ook Exchange Server (2019, 2016 en 2013) licenties. Tevens hebben wij Office, Skype for Business, Windows Server en Visio. Deze licenties zijn zeer geschikt om uw licentietekorten aan te zuiveren.

Vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Licenties verkopen? Wij kopen ook licenties op.