Zit je al in de Cloud, gedeeltelijk, of nog helemaal niet ?  License Partners helpt organisaties met het optimaal inrichten van hun cloud en on-premise software omgeving.  Als Microsoft Direct Bill CSP met verschillende oplossingen, diensten en services ondersteunen wij je van het begin tot het eind. Met een pro-actieve houding, het juiste kennisniveau en een zuiver advies helpen wij de behoeftes vanuit de organisatie vorm te gevenHierdoor krijg je volledige controle over security, gebruiksgemak en nog belangrijker, de kosten.  Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Cloud Oplossingen

Organisaties in elke branche en sector kijken met verschillende ogen naar hoe het werk gedaan moet worden. Cloud solutions kunnen daar een middel bij zijn. Of het nou wel of geen goed idee is om naar de Cloud te gaan, staat eigenlijk niet ter discussie, daar heeft ieder wel zijn mening over. 

Of het nu flexibiliteit, prijs, veiligheid of disaster recovery betreft,  bij ieder van voornoemde punten zijn er voor- en nadelen. Wij gaan graag het gesprek aan waarbij de alternatieven niet onbenoemd blijven, zodat de meest passende beslissing kan worden genomen.  

Is er al een duidelijk beeld en is er besloten de Cloud in te gaan? Ook dan staat License Partners klaar als Cloud Service Provider. Of het nu om Office365, Dynamics, Sharepoint of Azure gaat, License Partners biedt aantrekkelijke tarieven voor alle Microsoft 365 licenties en biedt daarbij service en een zuiver en transparant advies.

Tweedehands licenties

de ongekende besparing

Dé ongekende besparing

Om Microsoft software te mogen gebruiken zijn er Microsoft licenties nodig. License Partners levert, begonnen als pionier,  sinds 2011 tweedehands Microsoft volumelicenties – Open License – aan die afkomstig zijn van organisaties waar ze overtollig zijn geworden. Door de overstap naar de Cloud  worden bijv. de on-premise Windows server licenties en Microsoft Office licenties overbodig maar blijven gewoon geldig.  

Werken met gebruikte of tweedehands Microsoft licenties levert een directe en aanzienlijke besparing op voor het IT-budget. License Partners biedt voordelige tweedehands Microsoft software licenties aan. Van Office tot SQL Server Enterprise en van RDS CAL’s tot  Exchange Servers.   

Omdat er geen ‘ezelsoren’ aan de licenties zitten en er dus geen verschil is met nieuwe licenties, kunnen de licenties worden ingezet alszijnde nieuw.

LiberWorkspace

LiberWorkspace®

Alles wat nodig is in één centrale workspace, op ieder apparaat met een op maat gesneden design. Single  Sign-On geeft toegang tot alle voor de gebruiker beschikbare toepassingen. Van email en agenda tot CRM en Financials. Combineer legacy en cloud in één uniforme digitale werkplek.

Op ieder device waar u ook bent is uw dashboard uniform. Iedere persona ( rechtenprofiel) kan eenvoudig worden ingesteld. Onboarding is op deze wijze eenvoudig en snel.  Lees meer

Zorgeloos werken, altijd en overal